5 helsefordeler ved Yoga

Yoga har vist seg å ha mange helsefordeler, noe som er grunnen til at det blir mer og mer populært i den vestlige delen av verden.

Derfor er bevegelse bra for hele kroppen

Hvorfor er det så vanskelig å gjøre de riktige og sunne valgene for deg selv? Fortsett å lese nå og du skal få noen kraftfulle, godt legitimerte råd og helt konkrete oppskrifter på hvordan du skal ta vare på det som gjør deg til deg.

Nå skal du doptestes

Nå er det bestemt at alle medlemmer på treningssentere i Norge skal dopingtestes. Og du er selv ansvarlig for å levere inn prøven.

Bli din egen mentaltrener – del 5

Mental trening er svært effektivt, og ved å jobbe med utvikling av egne mentale ferdigheter, vil du nå ditt fulle potensiale og oppnå optimale prestasjoner uansett arena.

Dette bestemmer genene dine

Hvis du og jeg er like godt trent og lever livene våre ganske så likt, vil vi da få samme resultater av et gitt treningsprogram?

Dette er mindfulness trening

I mindfulness-trening kan man jobbe både med øvelsen ”sittende meditasjon” og ”kroppsskanning”, i tillegg til ”mindfulness i bevegelse”.

Hva er mindfulness?

I mindfulness ønsker man at man til enhver tid, ærlig skal akseptere det som befinner seg i bevisststrømmen.

Bli ledsager du også

Blinde og svaksynte landet over er avhengige av hjelp for å være i fysisk aktivitet. Kanskje du kunne tenke deg å være ledsager?

Aktiv påske!

Personlig trener i Myworkout, Marit Koch, har noen forlag til hvordan både store og små kan få en aktiv og morsom påskeferie.

Sånn unngår du hudkreft

Prisen for å bli brun i påsken trenger ikke bli for høy, bare du bruker hodet. Og mye solkrem. Vi gir deg rådene.

Operasjon den kraftigste placebo

Placeboeffekten er den målbare eller følte bedring i helse eller adferd uten virkelig medisinsk behandling, også kalt forventningseffekten. Denne effekten kan være kraftig – og den kraftigste av alle er trolig operasjon.

Responderer du dårlig på trening?

Ny kunnskap om respons på trening slår fast at det er til dels stor forskjell på oss. Vi får altså ulik effekt av lik treningsinnsats. Hvordan forholder vi oss til det?

Hva er god helse?

I 1946 kom Verdens Helseorganisasjon med en ny definisjon på helse – en definisjon ikke alle støtter.