VOM Dogrun for både tobeinte og firebeinte

Vom Dogrun er for alle som har lyst til å være med på en hyggelig aktivitet sammen med hunden sin. Vi alle trenger aktivitet og noen nye utfordringer – hvorfor ikke bli med på en sosial og morsom tur med hunden din, i selskap med andre hundeglade?

Veldig mange har med hunden sin ut på tur, både når de går og løper. VOM Dogrun er en sosial og morsom happening som er midt i blinken for både tobeinte og firbeinte. Løpet arrangeres med hunden i fokus, samtidig som at alle stolte og glade hundeeiere får en trygg og trivelig opplevelse.

I VOM Dogrun kan du og hunden din velge å løpe med eller uten tidtaking. Uansett sluttid, får alle flott deltakerpremie og medalje!

Hele 18 løp i 2024

I år arrangerer VOM Dogrun hele 18 løp forskjellige steder i Norge og de har med seg mange sterke samarbeidspartnere som VOM og Hundemat, Non-stop dogwear, og MERRELL. Du har mulighet til å bli med på akkurat det løpet som passer deg best ut i fra hvor du bor. Se alle løpene til VOM Dogrun her.

Slik kan du delta på VOM Dogrun:

🐾Du kan løpe i KONKURRANSEKLASSEN, da løper du med tidtaking.

🐾Du kan delta i ÅPEN KLASSE, da deltar du uten tidtaking.

🐾Har du en valp eller ønsker å delta for det sosiale og at hunden din skal oppleve mestring kan du delta i VOM PUPPY WALK.

VOM Dogrun er gratis for alle under 18 år – kanskje dette er en ny familieaktivitet?

Melder du deg på nå får du årets beste pris i tillegg til navn på startnummeret – det lønner seg å være tidlig ute. VOM Dogrun en flott mulighet til å tilbringe tid med hunden din, ha det gøy og få være i fysisk aktivitet.

Hunden din trenger aktivitet

Akkurat som oss mennesker trenger hundene aktivitet, mosjon og trening. Man anslår at ca 54 prosent av alle hunder er overvektige. Hunder som har noen ekstra kilo kan være mer utsatt for forskjellige lidelser og skader. Derfor er trening for hunder ikke bare en morsom aktivitet, det er også nødvendig for å holde den i god fysisk form – bra for deg og og bra for hunden.

Når du er aktiv med hunden din, holder du den også lykkelig! Hunder som får nok aktivitet og trening vil få en bedre oppførsel og man ser gjerne mindre av tygging på gjenstander, bjeffing og biting. En morsom aktivet for hunden styrker også båndet mellom hund og eier.