Treningsreiser til fantastiske Portugal

Trening.no og Springtime tilbyr to ulike treningsuker i Portugal våren 2023 – bli med på en fantastisk uke med variert trening, faglig påfyll og nye bekjentskaper!

Treningsreisen, eller treningsferien som vi også kan kalle det, blir av det unike slaget! Vi tilbyr en uke fullpakket med treningen akkurat slik du ønsker.

Uansett om du nettopp har begynt å trene, er mosjonist eller trener på elitenivå, så har vi treningsreisen for deg! Vi tilpasser treningen etter dine forutsetninger og mål.

I tillegg til over 50 forskjellige treningsøkter hver eneste uke tilbyr vi alltid løping, yoga, styrke- og bevegelighetstrening hver dag.

Vi har alle fasiliteter og du kan låne utstyr til padel, tennis, golf, sykling og svømming – en fantastisk treningsverden for alle.

Treningsreiser våren 2023

En uke fullpakket med trening!

Målet med reisen er å gi deg treningsglede og motivasjon til å holde kontinuiteten hele året, få en kickstart på 2023 og opplev treningsglede, samhold, ny læring og ikke minst et herlig klima!

Uke 16: 15. april–22. april – les mer om treningsuken her:

Energiboost med Trening.no

Uke 17: 22. april–29. april – les mer om treningsuken her:

Maks treningsglede med Trening.no

Passer for alle

Hver morgen starter med yoga og jogg i soloppgangen på stranda, deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit? Utvalget varierer litt fra gang til gang ut ifra hvilke instruktører som er til stede, men et godt og bredt grunnutvalg er alltid på plass. 

Det legges selvfølgelig til rette for mer enn bare trening: Foredrag, mingling i strandbaren og hyggelige fellesmiddager på hotellet.

Monte Gordo – Portugal

Treningsferien finner sted i Monte Gordo som ligger helt sør-øst i Portugal, på Algarvekysten, kun noen få kilometer fra elven som utgjør grensen til Spania. Monte Gordo er et lite, hyggelig sted omkranset av en fantastisk sandstrand på den ene siden, og et naturreservat med lettløpte stier på den andre.

Med et godt klima og mage soldager er Mote Godo og Portugal et perfekt sted for en treningsferie.

Hotellet

Hovedhotellet vårt heter Dunamar og ligger praktisk talt nede på stranden. Det er på dette hotellet de fleste reisende bor, samt alle instruktørene. Det er også her velkomstmøte, innendørsøkter og foredrag holdes, og det er her du finner Springtime sitt servicekontor. 

Dunamar har romslige leiligheter med egen kjøkkenkrok, balkong og stue. Treningsrommet og innendørsbassenget er nyoppusset, middagsbuffeten er upåklagelig og personalet er imøtekommende og hyggelige. 

Når du booker treningsreise med Trening.no og Springtime kan du også velge å bo på andre hoteller i Monte Gordo. Informasjon om dette finner du på springtime.no

Treningsfasiliteter

Treningsfasilitetene i og rundt Monte Gordo er fantastiske. Rett utenfor hotellet har vi en milelang sandstrand som er hardpakket og nydelig å løpe på om morgenen.

De andre treningsøktene, som yoga, ulike styrkeøkter og dans, foregår enten i treningssalen på Dunamar Hotel, nede på stranda, på gressplenen utenfor Dunamar eller på Springtimes egne treningsplatting på stranda.