Test av HUAWEI Watch GT3 – stilren og sporty

HUAWEI GT3 er både en smartklokke og en treningsklokke og inneholder alt det du trenger i din treningshverdag – her får du i pose og sekk.

Først og fremst oppleves Huawei Watch GT3 som en fantastisk fin klokke – stilren, sporty og med et lekker AMOLED-diplay. Klokken gir deg i tillegg 14 dagers batterilevetid og mer enn hundre forskjellige treningsmoduser.

Huawei Watch GT3 har også mye annet å by på. Klokka har en Al-assistert løpetrener som bidrar til å forbedre kondisjonen din, samt svært presis pulsmåling på håndleddet.

Med HUAWEI og GT3 kan du laste ned den intuitive og meget gode appen HUAWEIHealth – her følger du din egen fremgang og helse.

HUAWEI GT3

Gav oss de resultatene vi var ute etter

Vi gikk hardt ut og testet Huawei Watch GT3 i forskjellige aktiviteter: løping, gå turer, svømming, fotball, fjellturer og skiturer. Altså en variert test med mange aktiviteter – noen krevende og lange, mens andre enkle og korte.

Når vi testet klokka var den generellt god å bruke – den var lett og satt godt rundt håndleddet. Når vi skulle ut å teste var det i tillegg enkelt å finne aktiviteten vi skulle gjennomføre med de over 100 forskjellige treningsmodusene – tommel opp.

Både puls- og GPS målingene var nøyaktige og gav oss de resultatene vi var ute – kanskje ikke så rart når Huawei Watch GT 3 støtter opptil fem globale navigasjonssatellittsystemer.

Som nevt tidligere har HUAWEI kommet med Al-assistert løpetrener som identifiserer kondisjonsnivået ditt basert på treningsøktene dine og gir utfordringer for å forbedre kondisjonen din. Du får et eget treningsprogram laget for deg og dette blir lagret på kalenderen din slik at du enkelt kan planlegge uka – herlig.

Skiller seg ut

HUAWEI Watch GT3 skiller seg ut i forhold til konkurrentene sine med klokka som er 46 mm i størrelse og har en reim som er i metall og som gjør at klokka både ser tøff og stilfull ut.

Skjermen har en veldig god oppløsning og er mer smartklokke enn andre konkurrenter, noe som gjør at du både får i pose og sekk.

Skjermen er har selvfølgelig touch-skjerm og vi syntes den var behagelig å sveipe på når vi utforsket klokka både før og under testinga.

HUAWEI har alltid laget klokker med god batteritid og GT3 er ingen unntak, klokka har batteritid i ca 14 dager noe som gjøre at du rett å slett ikke tenker på at du skal lade klokka selv med harde og lange treningsøkter flere ganger i uka.

Enkelt og rask

Klokken er rask, nøyaktig og enkel å bruke. Menyene er ryddige og med enkle trykk kommer du akkurat til de appene og innstillingene du behøver.

Konklusjonen er at dette er en klokke for alle aktive, med både lang batteritid, nøyaktig GPS måling, den er rask, brukervennlig, og ikke minst en sporty og stilfull klokke.

HUAWEI GT3 er både kompatibel med Android og iOS.

Du kan lese mer om klokken her: HUAWEI Watch GT3