Helly Hansen med en frisk vår- og sommerkolleksjon

Helly Hansen har kommet med en skikkelig vår- og sommerkolleksjon – perfekt for deg som liker å gå på tur og som er aktiv i sommerhalvåret!

Vi har testa noen av de mange produktene i den nye vår- og sommerkolleksjonen til Helly Hansen, de dekker et bredt spekter med klær til nesten alle aktiviteter og du finner garantert noen favoritt plagg – det gjorde vi!

Helly Hansen har kvalitetsklær for den mest hardbarka sjøfareren, til den seigeste fjellgeita samtidig som de også har tenkt på den urbane og sporty treningsentusiasten i byen.

Historien til Helly Hansen startet i Norge og med Kaptein Helly Juell Hansen for 140 år siden. Han var en tøff sjømann som trengte bedre klær for å overleve de harde og vanskelig forholdene på sjøen og lanserte dermed egne klær – Helly Hansen ble født og har levert kvalitetsklær hele veien siden.

MEN’S ODIN 1 WORLD INFINITY SHELL JACKET

Dette er en lett og samtidig vanntett/pustende skalljakke. I følge Helly Hansen er den utviklet med innspill fra redningsmannskaper over hele verden. Vi kan definitivt si jakken har all den værbeskyttelsen du trenger på tur i fjellene. Helly Hansen har tekt på bærekraft og jakken er delvis resirkulert og fri for skadelige kjemikaler. Vi opplevde at jakken holdt oss tørr selv på tunge regndager og mye vind – tommel opp.

Jakka inkluderer også en hjelmkompatibel hette, forseglede sømmer og en Recco® transponder – slik at du kan bli funnet i villmarken hvis du er så uheldig å går deg vill. Det er også en praktisk nødfløyte i brystlommen.

Vekt: 440g


MEN’S ODIN HUGINN 2.0 SOFTSHELL PANTS

Herlige turbukser for din neste fjelltur. Turbuksen er holdbar, fleksible og værbeskyttende. De føles lette å ha på seg og har veldig god strech. Helly Hansen forteller at de designet turbuksene med tilbakemeldinger fra søke- og redningsfagfolk over hele verden, det merkes. De er slitesterke og har et PFC-fritt vannavvisende stoff som holder deg tørr i skiftende forhold.

Vi likte at buksene har fireveis stretch, noe som gir deg god bevegelsesfrihet på tur. Detaljene teller og de har lagt til en justerbar og ryggsekk-kompatibel midje, trykknappjusteringer på buksekanten, en glidelåslomme laget for notatbøker og en Recco® transponder, slik at du også med denne kan bli funnet i villmarken. Sikkerhet er et nøkkelord for Helly Hansen.

Vekt: 575g


MEN’S VERGLAS SHADE HOODIE

En lett og solbeskyttende hettegenser med lav vekt for mange fjellturer. Stoffet transporterer fukt bort fra huden din og holder deg tørr på turen. Den er også hurtigtørkende og veldig behagelig å ha på seg. Lett, smidig og herlig hoodie som er blitt en av våre favoritter.

Helly Hansen forplikter seg til å redusere miljøpåvirkningen, denne hettegenseren er laget med den sertifiserte bluesign®-produksjonsprosessen for tekstiler.

Vekt: 250g


CAPACITOR BACKPACK

Vi falt virkelig for denne sekken! Helly Hansen sin største fjellryggsekk – fullt utrustet og bygget for krevende flerdagsturer. Den leverer komfort for deg og beskyttelse for utstyret ditt under de tøffeste forholdene.

Capacitor er laget for flere litt lengre turer i fjellet, og har et flytende topplokk for ekstra volum når større utstyr skal festes til, som for eksempel ski. Ryggen har også et 3D-mesh for forbedret ventilasjon når du jobber hardt oppover fjellsidene. Det finnes flere gode løsninger for sikkerhet og enkle tilganger i sekken mens du er i løypa.

Det at lommene gir så enkel tilgang til innholdet i sekken er viktigere enn mange tror og vi satt utrolig stor pris på dette under testene våre.

Vekt: 1900g


MEN’S GOBI APS HT TREKKING SHOES

Sko for mange eventyr. Denne allsidige skoen har godt grep og kan fint brukes til camping og korte fotturer. Helly Hansen har designet den for å være lett og vanntett. Den leverer komfort på korte turer.

Vekt: 800g


Klær til alle og alle typer aktiviteter

Etter å ha teste produktene til Helly Hansen sitter vi igjen med et bedre inntrykk enn før vi testet produktene – hvis det er mulig.

Helly Hansen leverer på kvalitet, gode løsninger, komfort, design og det er tydelig at de har snakket med erfarne fjell- sjøfolk mens de lagde den nye kolleksjonene.

Det er veldig positivt at Helly Hansen tenker bærekraft og har tatt mange gode grep for miljøet og planeten vi bor på – godt jobba!

Når du nå skal ut på din neste tur, om det er på fjell, land eller sjø, kan Helly Hansen levere klær som er mer enn gode nok for selv de mest erfarne friluftsekspertene.

Sjekk ut Helly Hansen sin vår og sommer kolleksjon her