Treningsplan uken før konkurranse

Trening.no har fulgt Fitnessfrues vei til konkurranse. Nå er det 1 uke i igjen. Slik ser hennes treningsplan ut siste uka før konkurranse.

Her kan du følge fitnessfrue.no’s vei til fitnessform.

Lang dag på jobben, så litt sen bloggpost i dag. Prøver å få ting unna slik at jeg kan ta meg litt fri før konkurransen i helgen. Er mye som skal forberedes, og ikke minst unngå at det hele ender med stress og kav før konkurransen. Men ikke lett når det er mye som skjer, og kjekt på jobb også. Livets luksusvalg, kalles vel det 🙂

evy1

Bilde fra formsjekk og poseringstrening.

Fikk ny treningsplan i går for dagene frem til konkurransen. Selv om jeg har vært igjennom dette før så var jo det til bikinifitness sist. Derfor spennende om det var andre forberedelser når man skal stille i bodyfitness.  Men det var det ikke. Mye likt å se her:

Mandag – onsdag

  • Styrketrening etter oppsatt program
  • 1,5 t powerwalk hver dag

Torsdag

  • 1,5 time powerwalk

Fredag og lørdag

  • 1 times gåtur

Når man har en godt innarbeidet treningsmengde som jeg har nå, der den så til de grader har blitt en del av hverdagen, er det rart å skulle trappe ned – og se at det enkelte dager «bare blir en powerwalk» på en times tid. Men bena må roes for at vannet skal slippe, og bli best mulig på scenen.

evy2

Bilde fra formsjekk og poseringstrening.

Som sist tørr jeg liksom ikke helt tro på at de store under skal skje de siste dagene. Jeg blir nok like overrasket som sist gang. Da jeg sendte «iiiiik» melding til coach etter å ha sett planen fikk jeg i retur: at det samme sa jeg sist – og det gikk jo veldig bra.  Så her er det bare å stole på de trygge hendene jeg er i. – Hun kan sitt fag!

Artikkelen er levert i samarbeid med fitnessfrue.no.