Scenekondis

Karpe Diem er på Norgesturné i anledningen sitt nye album ”Aldri solgt en løgn”. Trening.no møtte de to Osloguttene i Volda for å høre om de hadde noen treningstips før de gikk på scenen. 

-Jeg trenger treningstips!

Chirag Patel (26) og Magdi Omar Ytreeide (26) fra Karpe Diem sitter i en sofa med et fruktfat mellom seg rett før konserten de skal holde på Rokken i Volda.

–    Jeg kan gi deg et treningstips, sier Magdi til Chirag.
–    Last ned treningsdagbok og slikt til telefonen din, så blir du bedre motivert. Veldig greit å ha nå som vi er på turné.

Magdi har ikke sansen for treningsentere og foretrekker å trene hjemme eller ute. Aller best liker han Thaiboksing, som han holdt på med i to år.

–    Det er en god følelse å kjenne at kroppen har fått litt juling, smiler han.

Chirag derimot tar seg gjerne en joggetur på tredemølla, og aller helst spiller han fotball. Han trener også litt styrke for å få opp vekten.

–    Grunnen til at jeg trener er ikke for å gå ned, men heller for å gå opp i vekt, sier Chirag og tar seg en appelsinbåt.


–    For en stund tilbake veide jeg 52 kilo, så da begynte jeg å trene med vekter for å få opp muskelmassen. Nå veier jeg 10 kilo mer.

Selv om musikk og sangskriving går foran alt, virker det ikke som om Chirag og Magdi har noe problem med å holde seg i form, og heller ikke når de er på turné. Da de kom til Volda tidligere denne dagen tok de seg like godt en fjelltur.

–    Vi pleier ikke å gå i fjellet før hver konsert altså, men vi hadde så god tid og det var så fint vær, slår guttene fast.

Vanligvis holder det med all treningen de får under hver konsert, for det krever kondis å spille show etter show og rappe foran et hylende publikum.

–    Vi ser frem til en bra treningsøkt i kveld!