Grønnkålchips – ja du hørte riktig!

Sunnere og kalorifattig snacks: grønnkålchips.

Artikkelen er levert av fitnessfrue.no.

Her er hva du trenger for å lage en skål:

gk2
  • 200 gr grønnkål
  • 2 ss olivenolje
  • Litt flaksalt – du kan også med hell ha paprika krydder på, eller den smaken som er din krydder favoritt.

Riv kålen i biter, og fjern de groveste stilkene. Skyll kålen og tørk den ren i et kjøkkenhåndkle eller i salatslynge.

gk3

 

Vend kålen i oljen og saltet/krydderet.

Bre det utover en bakeplate med bakepapir.

gk4

 

Stekes i ovnen på 100 grader (varmluft) i 50-60 minutt, eller til det er helt sprøtt.

Vend gjerne litt underveis.

gk5

 

Spises straks.

gk6

Artikkelen er levert i samarbeid med fitnessfrue.no.  Lik henne på Facebook her.