Icebug leverer sko med pigg til folk flest

De aller fleste sliter med å løpe ute om vinteren på snø- og isbelagte veier, men skal været og føret hindre deg i å løpe? Icebug leverer komfortable løpesko med pigger slik at du kan løpe trygt hele året. Og nei, du må ikke være proff løper for å eie et par piggsko.

Nyhet fra Jabra

Hodetelefonprodusenten Jabra starter det nye året aktivt og lanserer nå Elite 4 Active – ekte trådløse ørepropper for aktive livsstiler. Pressemelding fra Jabra Elite-serien fra Jabra har vært en favoritt blant mange løpere i lang tid. Nå starter de det nye året med lanseringen av et nytt produkt.  Elite 4 Active tåler tøff bruk og... Les mer »

Slik trener Ailo Gaup

Ailo Gaup vil ikke høre snakk om at han er mer hardhaus enn andre. Men han har mistet oversikten over hvor mange brukne bein han har i kroppen.

Slik trener @instacatrine

Hun har over 40.000 følgere på sin instagramprofil, og både gir og henter mye glede og inspirasjon der. Sjekk her hva @instacatrine mener om treningsøvelser, graviditet, motivasjon og kosthold.

Humor og rå styrke

Da studentene fra NTNUI skulle presentere sitt lag før studentmesterskapet i roing, var det mange som måtte trekke på smilebåndet.

Fit før førti – uten krisekomplekser

Husker du Mounir, som gikk ned 20 kilo på like mange uker høsten 2010? Det som startet som et grep for å få mer overskudd til å være mer med kona og døtrene, er nå blitt en essensiell del av livet til bankmannen. I juni fyller han førti – sprekere enn noen gang.