Personlig trener

Da er jeg i gang med studiene hos Active Education og blir ferdig utdannet PT i desember 2021. Jeg tørr å følge drømmen, gjør du? Endelig i gang med PT studiet Jeg var lenge i tenkeboksen før jeg meldte meg på PT studiet. Det har vært en drøm i mange år å kunne få muligheten... Les mer »

Kontinuitet → Det er selve nøkkelen!

Jeg er et levende eksempel på en som ikke har klart å opprettholde kontinuitet i treningen min. Som jeg tidligere har fortalt har jeg trent veldig mye av og på i mange år. Jeg har aldri klart å gjennomføre trening fast ukentlig over lengre tid. Jeg elsker å trene og jeg elsker å trene mye,... Les mer »

Planlegg uka som kommer!

Nå sitter jeg her i sofaen en tidlig søndag morgen. Minsten er tidlig oppe og resten av huset sover. Netflix er på og jeg har fylt kaffekoppen. Nå er det tid for å samle tankene og planlegge uka som kommer. Det er bare jeg som kan planlegg og gjennomføre den treningen jeg ønsker. Det første... Les mer »

Min historie

Hvorfor er det så innmari vanskelig å trene regelmessig og få de resultatene som du ønsker? Hvorfor er det så vanskelig med riktig kosthold? Jeg håper jeg kan inspirere deg til å klare å bli mer aktiv, komme i gang med treningen, trene regelmessig og ha det gøy mens du holder på. Med bloggen ønsker... Les mer »