Personlig trener

Da er jeg i gang med studiene hos Active Education og blir ferdig utdannet PT i desember 2021. Jeg tørr å følge drømmen, gjør du?

Endelig i gang med PT studiet

Jeg var lenge i tenkeboksen før jeg meldte meg på PT studiet. Det har vært en drøm i mange år å kunne få muligheten til å utdanne meg innen trening. Jeg gleder meg til å kunne jobbe med trening hver dag og få muligheten til å hjelpe andre med å nå sine treningsmål. Det å kunne møte kunder på trening og tilføre kvalitet, variasjon, faglighet, energi og god dialog er noe jeg ser frem til.

Men om jeg ikke følte på tidsklemma fra før, gjør jeg det i hvert fall nå! Det å sjonglere mellom jobb, studier og være trebarnspappa er en tøff utfordring. Men det er selvvalgt og bare i en periode, så det skal nok gå bra dette også. En viktig ting å huske oppi det hele: Happy Wife-Happy Life!

Det har aldri vært mer viktig som nå og kunne planlegge dagene mine skikkelig. Det er bare 24 timer i døgnet og de fylles raskt opp. Jeg får fremdeles tid til å trene, men det går selvfølgelig på bekostning av andre ting. Netflix vet jeg ikke lenger hva er og Tv`en kan bare støve ned for min del. Akkurat tv-titting og serier er ikke så vanskelig å legge bort for en periode, men det er andre ting som er verre å prioritere bort.

Gevinsten ved å være en god Coach

Det er mye spennende vi går igjennom i PT studiene og jeg har lyst til å fortelle om det å være en god Coach: Gevinsten ved en å være en god Coach er at kunden bedrer og raskere når sine mål og setter seg nye mål. Samværet mellom treneren og kunden skal være preget av motivasjon og positivitet, dialog og feedback, hele tiden med den underliggende verdien at man vil hverandre vel og vil gjøre hverandre gode. Med basis i egne resurser og forutsetninger får kunden i et coachende samvær med en instruktør gjennom treningsprosessen utviklet sin selvdisiplin og selvstendighet, sin kreativitet og ansvarlighet når det gjelder fysisk aktivitet og helse.

Tenk å kunne få være med på en slik reise med mennesker som ønsker å trene, få en bedre livsstil, bedre livskvalitet eller bare trene får å klare hverdagen. Alle har sine utfordringer når det gjelder trening og alle har forskjellige og personlige treningsmål. Jeg gleder meg!

Jeg har mange tanker og Ideer om hvordan jeg skal bruke PT utdannelsen og det skal jeg fortelle mer om i et senere blogg innlegg.

Lag deg selv en strålende uke, det skal jeg!

Sterk hilsen fra Rune

Kilde: Personlig trener og gruppeinstruktør. Forfatter Abrahamsen m.fl.