Min historie

Hvorfor er det så innmari vanskelig å trene regelmessig og få de resultatene som du ønsker? Hvorfor er det så vanskelig med riktig kosthold? Jeg håper jeg kan inspirere deg til å klare å bli mer aktiv, komme i gang med treningen, trene regelmessig og ha det gøy mens du holder på.

Med bloggen ønsker jeg å fortelle deg hvordan jeg som trebarnspappa, som har nok tidspress, har en kone som jobber turnus og som har en travel hverdag, skal nå mine treningsmål.

Jeg ønsker at du skal klarer å nå dine treningsmål! Hvis jeg klarer det så klarer du det også.

Hvem er jeg?

Jeg er Rune Bjugn, 41 år. Lykkelig gift i ti år med samme kone. (føler det er en bragd i 2020) Vi har tre barn sammen, to jenter på 9 og 3 år og en gutt på 7 år.

Vi har slått oss ned i Sauda på vestlandet. Helt sikkert ikke så mange som vet hvor det er, det visste ikke jeg heller, den dagen jeg traff kona. Sauda er forresten et eldorado for en skikkelig nutfant.


Min historie

Jeg kommer fra Oslofjordens perle, Son. En fantastisk flott plass ved sjøen som er verdt et besøk, hvis du ikke har vært der.

Gjennom oppveksten spilte jeg fotball i mange år og var innom både håndball og kampsport.

Jeg fant tidlig ut i livet at jeg ønsket en egen dagligvarebutikk. Jeg ville bli kjøpmann! Som 23 åring åpnet jeg min første butikk, eget AS, egne ansatte og et tonn med ansvar. Jeg angrer ikke et sekund på det valget, men det har sin pris og jeg har mange gode og noen ikke så gode år fra den tiden.

Videre i livet ble jeg driftsleder i Smart Club/Coop før jeg traff kona og flyttet til Sauda. I dag er jeg driftsleder.

Skal jeg gå for drømmen eller ikke?

Jeg er i tenkeboksen for tiden, jeg ønsker virkelig å utdanne meg som PT og drømmen er å starte eget treningssenter. Det er jo mulig, det er jo en drøm. Skal jeg gå for drømmen eller ikke?

40-årskrisa?

Når jeg ble 40 år skulle jeg virkelig komme i toppform, bedre sent enn aldri tenkte jeg! Jeg går som alltid ut i hundre og ga full gass på trening. Mest styrketrening, men også løping. Det tok ganske nøyaktig 2 mnd så kom smellen, en skulderskade og motivasjonen falt i grus, IGJEN.

Det har liksom vært sånn for meg i mange mange år. Jeg bestemmer meg for å komme i form, gir så full gass og så skjer det liksom alltid noe, får enten en skade, bytter jobb, syke unger, sommerferie osv osv. Jeg klarer liksom ikke ha en kontinuitet.

Vet du forresten hvor vanskelig det er å løpe 5 km på under 30 min?

Vet du forresten hvor vanskelig det er å løpe 5 km på under 30 min? Jeg syns det er meget vanskelig. Det å presse ned de siste 3-4 minuttene for å nå målet virker jo nesten umulig. Men jeg skal klare det i løpet av våren, det er altså et av treningsmålene mine.

Vet du forresten hvor vanskelig det er å løpe 5 km på under 30 min? Jeg syns det er meget vanskelig. Det å presse ned de siste 3-4 minuttene for å nå målet virker jo nesten umulig. Men jeg skal klare det i løpet av høsten/våren, det er altså et av treningsmålene mine.

NÅ eller ALDRI

I mars fant jeg ut at det er nå eller aldri! Under koronaepidemien kjøpte jeg inn div treningsutstyr og innredet boden hjemme (føler hele Norge gjorde det samme, det fantes jo ikke en eneste vektskive å oppdrive eller noe annet treningsutstyr på nett).

Jeg hadde lest utrolig mye om trening på nett og i bøker, og følte jeg hadde nok kunnskap til å endelig gjøre dette på rette måten.

Da var det bare å gi gass – MEN ikke i hundre denne gangen, heller sakte og sikkert. Følg med i fremtidige blogginnlegg for å se hvordan jeg angriper veien mot målet.

Håper du vil følge meg videre utover vinteren! Kommenter gjerne og del på Facebook hvis du ønsker det.

Se dette innlegget på Instagram

Fantastisk på tempreidnuten🤩

Et innlegg delt av Rune Bjugn (@run_trening)


Lag deg en super dag! Sterk hilsen fra Rune