Få en god start på løpesesongen

April gir løpelyst – eller? «Jula den kjem alltid, om det regner eller snør» synger Odd Nordstoga i en av hans fine sanger, og heldigvis er det også slik med våren. Den kommer uansett om det er pandemi eller ei, og den kommer med både regn og snø! Heldigvis kommer den også med lysere dager,... Les mer »

Hvilken vinter vi har

Fjorårets vinter var ikke den helt store, og årets vintersesong startet også ganske grått og trist – men du verden hvor vakker kong vinter har vist seg den siste måneden! For min del er tiden vi er inne i nå noe av det beste året har å by på, med den kalde, klare vinterluften sammen... Les mer »

Hvilket stress har du i livet ditt?

Nå er vi godt inne i januar allerede, og man lukter neste februar! I februar kommer jo også sola tilbake for fullt, så hurra for det! Som vanlig flyr tiden av gårde med alt som skal gjøresnår et nytt år skal (opp)leves. Jeg har vært igjennom noen hektiske uker med skole på rødt nivå, og... Les mer »

Et helt nytt år!

Heihei, og GODT NYTTÅR! Håper alle har hatt ei god jul og ei fin nyttårsfeiring og er klare for et helt nytt år med hundrevis av dager du kan fylle med hva du vil! En fin juleferie Som sikkert flere av oss av kjent på har denne uken vært en brå overgang fra den gode... Les mer »