Kontinuitet → Det er selve nøkkelen!

Jeg er et levende eksempel på en som ikke har klart å opprettholde kontinuitet i treningen min. Som jeg tidligere har fortalt har jeg trent veldig mye av og på i mange år. Jeg har aldri klart å gjennomføre trening fast ukentlig over lengre tid. Jeg elsker å trene og jeg elsker å trene mye,... Les mer »

Hvilket stress har du i livet ditt?

Nå er vi godt inne i januar allerede, og man lukter neste februar! I februar kommer jo også sola tilbake for fullt, så hurra for det! Som vanlig flyr tiden av gårde med alt som skal gjøresnår et nytt år skal (opp)leves. Jeg har vært igjennom noen hektiske uker med skole på rødt nivå, og... Les mer »

Et helt nytt år!

Heihei, og GODT NYTTÅR! Håper alle har hatt ei god jul og ei fin nyttårsfeiring og er klare for et helt nytt år med hundrevis av dager du kan fylle med hva du vil! En fin juleferie Som sikkert flere av oss av kjent på har denne uken vært en brå overgang fra den gode... Les mer »

Bedre sent enn aldri

Bedre sent enn aldri er et gammelt ordtak vi er godt kjent med… Det er aldri for sent å bli litt mer fysisk aktiv, trene litt mer eller spise sunnere. Det betyr ikke at du må snu om hele livet, og gå fra null til hundre over natten. Å bli et sunnere menneske betyr ikke... Les mer »