Treningsmotivasjon i koronatiden

Da var sesongen endelig i gang! Årets første ritt var en semi-klassiker på brostein i Belgia. For mange var dette årets første ritt, og det var stor spenning i feltet. Med flere velt og mange brosteinspartier ble det et tøft og hardt ritt. Først og fremst er jeg utrolig glad for muligheten til å konkurrere... Les mer »

Få en god start på løpesesongen

April gir løpelyst – eller? «Jula den kjem alltid, om det regner eller snør» synger Odd Nordstoga i en av hans fine sanger, og heldigvis er det også slik med våren. Den kommer uansett om det er pandemi eller ei, og den kommer med både regn og snø! Heldigvis kommer den også med lysere dager,... Les mer »

Personlig trener

Da er jeg i gang med studiene hos Active Education og blir ferdig utdannet PT i desember 2021. Jeg tørr å følge drømmen, gjør du? Endelig i gang med PT studiet Jeg var lenge i tenkeboksen før jeg meldte meg på PT studiet. Det har vært en drøm i mange år å kunne få muligheten... Les mer »

Sykkeltrening på vinterstid

Brrrr… I dag var det bikkjekaldt ute på veien. Tærne var så kalde at jeg ikke kjente noe særlig til dem før jeg gikk inn i dusjen. Tolv minusgrader kan være brutalt hvis man bommer på bekledningenà det fikk jeg erfare i dag. Tre lag med ullsokker i sykkelsko kan blir rimelig trangt, noe det... Les mer »

Hvilket stress har du i livet ditt?

Nå er vi godt inne i januar allerede, og man lukter neste februar! I februar kommer jo også sola tilbake for fullt, så hurra for det! Som vanlig flyr tiden av gårde med alt som skal gjøresnår et nytt år skal (opp)leves. Jeg har vært igjennom noen hektiske uker med skole på rødt nivå, og... Les mer »

Et helt nytt år!

Heihei, og GODT NYTTÅR! Håper alle har hatt ei god jul og ei fin nyttårsfeiring og er klare for et helt nytt år med hundrevis av dager du kan fylle med hva du vil! En fin juleferie Som sikkert flere av oss av kjent på har denne uken vært en brå overgang fra den gode... Les mer »

Start treningsåret 2021 med disse øktene

Nederst i artikkelen har jeg satt opp 3 ulike kondisjonsøkter for deg som ønsker å komme i gang med trening. Ved å justere antall drag eller varighet kan du justere øktene slik at det passer ditt fysiske nivå. Treningsøktene tar utgangspunkt i rask gange / løping, men de samme prinsippene kan fint benyttes hvis man... Les mer »

Planlegg uka som kommer!

Nå sitter jeg her i sofaen en tidlig søndag morgen. Minsten er tidlig oppe og resten av huset sover. Netflix er på og jeg har fylt kaffekoppen. Nå er det tid for å samle tankene og planlegge uka som kommer. Det er bare jeg som kan planlegg og gjennomføre den treningen jeg ønsker. Det første... Les mer »