Frisklivssentralen

 Behovet for etablering av frisklivssentraler som et tilbud i kommunehelsetjenesten er tydelig. De såkalte livsstilssykdommene er et økende problem for folkehelsen.

Bootylicious i Frognerparken

Å trene alene er kjedelig. Personlig trener er altfor dyrt. Motivasjonen er ikke på topp og resultatene uteblir. Det er mange faktorer som får oss til å se mørkt på treningen. I Oslo har en jente merket seg akkurat dette. I fjor startet hun Girls Fitness Bootcamp i Frognerparken.

Et sosialt trekkplaster


Hver lørdag møtes fem menn fra hver sin kant av Nesodden for å løpe sammen. Jaer Løpeforening, som de kaller seg, gir like mye sosialt som det gir god fysisk form.

Kjernesprek mamma

Ryggproblemer, husbygging og små barn gjorde det vanskelig for Siw Rotevatn Vikene (31) å trene jevnlig. Nå derimot, trener Siw som aldri før og er virkelig bitt av treningsbasillen.

Mot sommerkroppen du ikke vil angre på

Lykken er ikke nødvendigvis en topptrent kropp, men en frisk og funksjonell kropp hele året. Nå er det snart påske og mange bekymrer seg kanskje for at de ikke er i rute med sommerkroppen. Besøkene på treningssenteret har ofte en tendens til å øke når vi begir oss ut på en siste all-in-innsats for å... Les mer »

Nå er det snart på tide å begynne

Dette er treningsprogrammet for deg som har erfaring med trening fra før. Du har kanskje ikke kommet skikkelig i gang med treningen i år, eller du ser at våren og sommeren er rett rundt svingen. Skal du rekke å få den livsstilsendringen og sommerkroppen du ønsker er det på tide å komme i gang. Er... Les mer »