Vi har testet Northug sin løpekolleksjon

Northug har kommet med en helt ny kolleksjon treningsklær for løperen. Under testen oppdaget vi tidlig at klærne har blitt utviklet av en toppidretsutøver med lang treningserfaring.

Den nye løpekolleksjonen til Northug består av klær fra topp til tå – de har tenkt på akkurat det vi løpere ønsker. De levere blant annet løpejakker, løpetights, topper til kvinner, t-shirt til menn, løpesokker og kompresjonsstrømper.

De har selvfølgelig også riktige solbriller til løpeturen – uansett om du ønsker å løpe i skogen, byen eller på fjellet.

Northug har satt løperen i fokus med gode produkter til en fornuftig pris.

Treningsjakker til løping i sommer

Jakkene leveres i freshe farger som motiverer til løpeturer selv i litt subbete vær tidlig på sommeren. Jakkene er lette og uten hette – perfekt. For, la oss være ærlige, hvem har noen sinne trengt hette på en vanlig løpetur? Utrolig digg med en løpejakke uten ekstra stoff som svisjer bak der.

Jakkene har ventilering både foran og bak, i ryggen på jakken er det et meshpanel som gir god lufting og sørger for at du aldri blir klam, selv når det går fort unna.

Til tross for god ventileringen holder jakkene vinden ute, selv om den ikke er helt vindtett.

Passformen er veldig god, med fin lengde både i ermer og kropp. Ekstra pluss for elastisk kant ved håndleddene. Det gjør at jakkeermet enkelt kan plasseres på oversiden av klokka når du løper – og den holder seg der gjennom hele løpeturen.

 • Jakkene er laget av materiale som tørker fort – Quick-dry. 
 • De har stor logo på ermet i refleks som er viktig på en litt sen kveld.
 • Elastikk nederst på ermet som gjør det lille ekstra.
 • Brystlomme til oppbevaring.

Allsidige overdeler

Med T- skjortene og toppene til Northug er du klar for en hver aktivitet som møter deg – om det måtte være en lang løpetur i sommervarmen eller en intervall på mølla.

De har alle veldig god passform, har høy pusteevne, og er laget av resirkulerte materialer. Vi opplevde at T-skjortene hadde god ventilering og bevegelsesfrihet og toppene hadde sømmer som hverken gav irritasjon eller ubehag – tommel opp.

Plaggene er laget i Quick-dry materiale som gjør at de tørker fort, noe vi opplevde at det gjorde også, selv om overdelene ikke er laget i det tynneste materialet.

 • Høy pusteevne
 • Resirkulert materialer
 • God bevegelighet
 • Flate sømmer

Klar for en løpetur i litt kjølig klima

I denne kolleksjonen kommer Northug med tights til både kvinner og menn. Vi testet både tightsen og treningsbuksen på lange løpeturer og andre dagligdagse aktiviteter – vi likte de godt på løpeturene våre, de er stretchy, behagelige å ha på seg, sitter godt i livet og har store meshpaneler som transporterer svetten godt.

Den superlette treningsbuksen til menn imponerer – du merker knapt du har den på. Den er fleksibel, gir deg god bevegelsesfrihet og har gode pusteegenskaper.

 • Stor reflekslogo
 • Høyt liv (kvinner)
 • Lett og elastisk
 • God fukttransport

Praktisk og komfortabel

Det er lite som slår det å endelig kunne ta på seg shorts og legge ut på en løpetur i sommervarmen.

Northug har kommet med forskjellige shortsmodeller – felles for dem alle er at de passer utmerket til løping eller andre aktiviteter i sommervarmen.

Shortsene er lette og behagelige å løpe med, de har litt ulike lommer ut i fra modellene, men de er alle gode og praktiske. Shortsene puster godt og har snøring i livet. De er stretchy og god passform – akkurat som vi liker det.

 • Stretchy 
 • Quick-dry
 • God pusteevne
 • Praktiske lommer

En kolleksjon for enhver smak

Kolleksjonene til Northug har det aller meste vi løpere ønsker oss. I tillegg til løpejakker og tights finner vi også undertøy, løpesokker, kompresjonssokker, capser, og hele kolleksjonen bære preg av kvalitet.

Northug Sportswear er i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer teknisk design rettet mot aktive, kresne utøvere og hobbymosjonister. Her er «alt» tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i funksjon og detaljer i Northug Sportswear. 

Produktene til Northug skal være et trygt valg

Med denne kolleksjonen viser Nortug at de virkelig er opptatt av bærekraftige produkter, samfunn og miljø.

De fleste av produktene deres er laget av opptil 100 % resirkulert polyester og de er sertifisert gjennom Global Recycling Standard. Standarden krever full sporbarhet helt tilbake til første ledd, har strenge sosiale krav til arbeidsforhold i leverandørkjeden, og krav til 3 parts inspeksjoner. 

Alle produktene er produsert med PFC fri impregnering, de har undertøy som er produsert av 100 % økologisk bomull og solbriller som er laget av 99 % resirkulert fiskegarn.

Det er tydelig at Northug ønsker å satse på trygge produkter og bærekraft.

Det er sommer

Northug Eyewear Performance Collection er laget for deg som stiller høye krav til utstyret. Brillene er skapt for prestasjon og har en lang rekke egenskaper som vil forbedre opplevelsen, uansett sport eller aktivitet.

Les testen av solbrillene til Northug her

Ikke glem å løpe med gode solbriller i sommer. Northug har lenge vært på markedet og leverer solbriller til både konkurranser og til turer på stranda. De har et bredt utvalg hvor alle kan finne sine briller til sitt bruk.

Streetcruiser Black/Blue fra Northug er en unisex-solbrille til både fritid og aktivitet – solbrillene består dessuten av 99% resirkulert fiskegarn.

Northug Gold Pro Performance er helt klart for den som ønsker det beste. Denne brillen er herlig å løpe med i marka – du ser tydelig alle røtter, groper og steiner.

Kjøper du en Performance-brille denne uken kan du legge til en gratis UV/Revo-linse