Tre knallgode produkter til deg som trener

En økt er ikke bare en økt. MyRevolutions produkter sørger for at du stiller opplagt til trening, presterer underveis – og restitueres i etterkant. Sjekk hvilke produkter som maksimerer treningsutbyttet – og hverdagsenergien – her.

For å få effekt av en treningsøkt er det først og fremst én ting som er viktig: økta må gjennomføres. Men, hvis du ønsker å maksimere effekten, spiller også andre ting inn, nemlig hva du gjør i for- og etterkant av økta. MyRevolutions produkter legger til rette for at du kan stille opplagt og full av overskudd til treningsøkta, prestere underveis, og ikke minst at restitusjonen din i etterkant av økta ivaretas – slik at du er klar for både en treningsøkt og andre hverdagslige utfordringer i morgen også.

MyRevolution er kanskje ikke like kjent for deg som de store aggressive kjempene innen kosttilskudd på det norske markedet. De ønsker bare å lage de beste produktene til deg som trener, og her får du noen av fordelene med å nettopp velge MyRevolution neste gang du skal handle kosttilskudd.

MyRevolution ble startet i 2006 og visjonen var å utvikle de aller beste produktene for de som trener og er i aktivitet. De la vekt på kvalitet og tilbakemeldinger fra kunder, gjennom sitt samarbeid med de aller fremste ekspertene innen treningsvitenskap og ernæring. De har dermed blitt en ledene aktør innen norskutviklet kosttilskudd av meget høy kvalitet.


Norskutviklet proteinpulver

Proteiner er kroppens byggesteiner og det er viktig å ha et tilstrekkelig inntak. Det finnes mange som ikke får nok protein gjennom kosten, de kan definitivt ha nytte av proteintilskudd. Flere studier viser at tilførsel av ekstra proteiner, i tillegg til det man fra før får i seg, er gunstig for dem som ønsker å bygge muskler. Dette vil naturligvis avhenge av hvor mye proteiner man får i seg fra kostholdet. Proteinpulver er enkelt og raskt å innta og du kan ta det med deg hvor som helst uten å tenke på at det trenger kjøling. Proteinpulver er dessuten en billig erstatning for annen kosthold.

Proteinpulver er enkelt, godt og billig og det passer godt for dem som er på farta. Proteinpulveret fra MyRevolution er laget for den aktive som rett å slett ønsker et gjennomført godt produkt i sin treningshverdag.

Proteinpulver MyoProtein er utviklet for å gi deg raskest mulig muskeloppbygging og restitusjon. Med en unik og avansert filtreringsteknologi er de kapable til å bevare et usedvanlig høyt innhold av BCAA, samt glutamin. Resultatet er et produkt i verdensledende kvalitet. MyoProtein tilnærmet fritt for laktose og fett å finnes i 5 smakfulle varianter.

Visste du at MyRevolution har gratis frakt på smaksprøver?


En ekstra boost

PWO eller pre workout kjenner de alle fleste til og har blitt veldig populært de siste årene. Det finnes utallige varianter på markedet, men kanskje det aller viktigste hvis du skal kjøpe et PWO er at du velger et produkt som passer deg.

Men trenger man egentlig PWO? Føler du deg trøtt eller ukonsentrert før treningsøkten din kan det være en god grunn til å prøve PWO. Det er som regel mye koffein i PWO, og hvis du kun går for å få i deg mest mulig koffein kan du like så godt ta deg et par kopper kaffe. Det er mange fordeler med PWO fra MyRevolution den inneholder rødbeteestrakt som gir det lille ekstra i din trening og den smaker veldig godt. I tillegg er det raskt og enkelt og innta før trening.

Tilbakemeldingene fra kundene som bruker PWO fra MyRevolution er at de får et trygt og veldig godt produkt som passer for dem. Akkurat slik aktive og treningsglade folk ønsker det.

Sammensetningen av produktet/PWO kan føre til at musklene dine blir mer utholdende og du vil få bedre utnyttelse av treningen da blodgjennomstrømningen og oksygentilførselen øker. Den gir deg en ekstra boost på treningen og motvirker tretthet og utmattelse. En ny kraftig andregenerasjons formula med rødbeteekstrakt. Den smaker i tillegg fantastisk godt.


Proteinbar med kollagen

Å innta en proteinbar etter trening kan være fornuftig da de aller fleste protein barene inneholder mye protein og riktige næringsstoffer som er viktig for restitusjonen etter en hard treningsøkt. Proteinene hjelper nemlig kroppen med å gjennoppbygge musklene. De aller fleste av oss har smakt en proteinbar og det finnes utallige mange av dem på markedet.

Så hva har MyRevolution gjort at de skiller seg ut fra resten av markedet? De leverer en proteinbar av meget høy kvalitet som inneholder kollagen.

Kollagen er det proteinet i menneskekroppen det finnes mest av, og kan utgjøre opptil 30% av alt proteinvev. Kollagen er essensielt for normal leddfunksjon. Det opprettholder også hudens elastisitet, som spiller en rolle i rynkedannelse. I tillegg er det også en hovedingrediens i alt bindevev – hud, hår, tenner, muskler, sener, ledd og knokler. Denne Proteinbaren er skreddersydd for deg som trener.

En proteinbar er et passe lite og godt egnet måltid for dem som trener og er aktive. Det er kanskje derfor den har blitt så populær å ha med på tur eller i vesken på vei fra jobb når du trenger et raskt måltid. Den smaker nydelig, tar lite plass og du blir passe mett.

Vil du teste produktene før du kjøper? MyRevolution har gratis frakt på smaksprøver!

Lykke til med treningen, her kan du å lese mer om produktene til MyRevolution: