Ready, set, MIIEGO! Fire hodetelefoner for den aktive

Danske MIIEGO® har vunnet en rekke internasjonale priser for fremragende funksjonell design og suveren lyd for deg som er aktiv. Her er fire modeller for kvalitetslyd og komfort på treningen framover.

Å lytte til musikk, lydbok eller podkast på løpeturen blir mer og mer vanlig. Etter hvert som teknologien og hodetelefonene blir bedre, er det svært lite som hindrer deg fra å kombinere øktene med underholdning og opplysning. 

Men, vi er kresne vesner, og ønsker både komfort og lydkvalitet på løpeturene, for ikke å snakke om minst mulig styr. Nei takk til ledninger og lang ladetid, ja takk til bevegelsesfrihet og funksjonalitet. Her er fire varianter fra MIIEGO®, øremerket nettopp det.

MIIBUDS ACTION by MIIEGO®

Stikkordet til MiiBUDS ACTION er ubegrenset bevegelsesfrihet, og er det noe vi løpere digger, så er det nettopp det! Ingen ledninger, ingen frykt for at proppene skal falle ut, ingen bekymring for at batteriet skal gå tomt underveis. Med disse på øret er du klar for action, med andre ord!

MiiBUDS ACTION har vunnet flere tester. Bl.a ble de kåret som best i test av Runners World tidligere i år, med oppsummeringen «ikke noe tull, bare dansk kvalitet.»

De fleksible og myke MIIEGO® ACTION ørekrokene sørger for at øreproppene holder seg komfortabelt og trygt på plass gjennom hele økta. Ørekroken går over og bak øret ditt, noe som gjør det til et glimrende og trygt valg for alle fysiske aktiviteter som løping, trening og aktivitet generelt.

Vekten til hver MiiBUD er bare 8 gram, noe som gjør dem veldig lette og behagelige å ha på – du glemmer raskt at du bruker dem!

MiiBUDS ACTION har en innebygd mikrofon i hver ørepropp for å ringe, samt en enkel betjeningsknapp på hver side. I tillegg er de vanntette med sertifiseringen IPX6.

COMPLY-minneskummet som selve proppene er laget av, sørger både for komfort og støyreduksjon – genialt.

Lyden er førsteklasses og gir en utrolig behagelig lydopplevelse, både på mølla og utendørs.

Batterikapasiteten – hold deg fast – gir deg opptil 90 timer total spilletid.


MiiRHYTHM by MIIEGO® 

MiiRHYTHM by MIIEGO® er helt uten kabler og in-ear trådløse hodetelefoner bygget for et liv på farten, innendørs eller utendørs, med en IPX5-sertifisering som gjør dem motstandsdyktige mot vann og svette.

MiiRHYTHM by MIIEGO® har kombinert den nyeste trådløse teknologien med stilig design og solid batterikapasitet som gir deg totalt opptil 28 timers spilletid.

Vekten på hver ørepropp er bare 4,5 gram, noe som gjør de lette og ekstremt behagelige å ha på seg, også på de lange langturene.

MiiRHYTHM by MIIEGO® leveres med forhåndsinstallerte COMPLY™ høykvalitets skumpropper laget av supermykt materiale i minneskum. Dette skummet tilpasser seg forsiktig størrelsen på øregangen din, som forhindrer dem i å falle ut, og gir enestående lydkvalitet, komfort og en ideell tilpasset ørepassform.

Den tette passformen til COMPLY™ skumproppene øker også isolasjonen og blokkerer ekstern støy, noe som gir deg en bedre lydopplevelse med forbedret bass. Du er klar til å nyte favorittmusikken din uten eksterne forstyrrelser.


BOOM MIINI by MIIEGO®

For deg som setter lyd i høysetet!

BOOM MIINI er komfortable, lette og ultrakompakte on-ear hodetelefoner med imponerende lyd, utskiftbare øreputer og med IPX5-sertifisering – utviklet for en aktiv livsstil.

BOOM MIINI by MIIEGO® har den prisbelønte høye kvaliteten på lyd i BOOM-serien. BOOM-serien fra MIIEGO® har vunnet en rekke internasjonale tester og priser for fremragende design, funksjonalitet og førsteklasses lyd.

Ved å bruke optimaliserte lydkomponenter av høy kvalitet, leverer BOOM MIINI krystallklar lyd med kraftig bass og skarp diskant – noe som gir deg en helt glimrende lydkvalitet og en virkelig sterk og kompromissløs musikkopplevelse, enten til innendørs eller utendørs bruk.

Det splitter-nye og innovative TWIST’N’TURN-designet gir en helt ny dimensjon til bruken og funksjonaliteten til hodetelefonene dine.

Denne nye funksjonen lar deg raskt og enkelt bytte øreputer, noe som betyr at du alltid kan velge å ha på deg og bruke de øreputene som du foretrekker og som passer dine behov i en hvilken som helst situasjon; på farten, på sofaen, eller på trening.

Det vil også bidra til å utvide levetiden til produktet ditt, da slitte øreputer nå enkelt kan skiftes og erstattes uten å måtte kaste hele produktet.

Et ekstra sett med MIIEGO® ACTIVE øreputer er inkludert. Disse spesialproduserte øreputene er utviklet for din aktive livsstil, da de både kan vaskes og er laget av pustende nettingmateriale, som gjør at de fint kan brukes under trening.

Hodetelefonene veier ku 155 gram, og du får hele 21 timer spilletid per lading.


W7 by MIIEGO®

W7 by MIIEGO® er små, lette og vanntette trådløse ørepropper med ekstrem batterikapasitet. De veier bare 10 gram og det får deg faktisk til å glemme at de er i ørene! Som et resultat får du full bevegelsesfrihet og kan nyte musikken din uten forstyrrelser.

Ved å bruke de beste komponentene har W7 by MIIEGO® en krystallklar lyd med en kraftig bass og skarp diskant – en toppmoderne lydopplevelse.

Med en IPX6-sertifisering er øretelefonene vanntette og dermed designet for aktiv bruk i all slags vær, fullstendig motstandsdyktige mot kraftig regn og svette.

Som med alle andre ørepropper fra Miiego, kommer også disse med Comply minneskum, i tillegg til silikonpropper i tre ulike størrelser.

READY. SET. MIIEGO.