PERSONLIG TRENER – ET YRKE Å BLI RIK AV

Økonomisk – for noen, ja. For veldig mange andre, nei. Men du blir garantert rik på mestringen ved å hjelpe mennesker, rik på opplevelser og rik på å jobbe med din egen hobby.

Det finnes også mange personlig trenere i de største kjedene som tjener godt over en million kroner per år. Men de aller fleste personlig trenere ligger et sted mellom 300 000 og 600 000 i årslønn, og det vil være svingninger i begge retninger.

Mange refererer til PT som «verdens beste yrke» og det med god grunn – det å jobbe med sin hobby er nemlig ikke alle forunt.

Men det er nettopp det så mange personlig trenere gjør, de jobber med trening, mennesker og ikke minst folkehelse. Det er ikke bare en jobb, men en livsstil som gjør en selv og andre godt på så uendelig mange måter.

Hva er riktig? Hvor kan du finne mer informasjon?

Nå arrangerer AFPT et webinar torsdag 25. november kl 20:00 med en av Norges mest erfarne personlig trenere. Henning Holm er også forfatteren bak boken «Hvordan lykkes som PT».

Alle som deltar på webinaret er med i konkurransen om å vinne et kurs fra AFPT: Weight Trainer – til en verdi av 5500 kr. Mer info om kurset finner du lengre ned i artikkelen.

Webinaret er selvfølgelig gratis og du kan melde deg på her

Henning Holm

Henning er CEO/Daglig leder hos AFPT og en av Norges mest erfarne personlig trenere. Han har også gitt ut boken «Hvordan lykkes som PT».

Du kan lese mer om Henning her.

Hva lærer du på webinaret?

  • PT som yrke
  • Hvem jobber som PT?
  • Hva innebærer jobben?
  • Hvor jobber jeg som PT?
  • Hva skal til for å lykkes som PT?
  • Hvordan blir jeg PT?

Et karrierevalg med store muligheter

Om det passer for deg vet bare du – men delta gjerne på webinaret torsdag 25. november kl 20:00 for å få mer informasjon.

Dette er en fin mulighet til å finne ut mer av et yrke du kanskje er nysgjerrig på.

Mulighetene er mange med PT-diplomet på CV-en, både verdimessig og økonomisk.

Konkurranse – vinn kurset Weight Trainer

AFPTs Weight Trainer er et kurs for deg som ønsker å lære hva slags type trening som fungerer best for mennesker som ønsker å gå ned i vekt!

Kurset gir inngående forståelse og kunnskap i hvordan både styrke- og kondisjonstrening kan påvirke vektreduksjon i tillegg teoretisk og praktisk kunnskap om kroppssammensetning, punkt- og etterforbrenning.

Kurset vil også se på utbredte myter om trening og vektreduksjon samt gi deg et innsyn i ulike måter å vurdere mennesker helse, form og vekt på. Du vil lære hvordan du kan lage og gjennomføre treningsøkter for deg selv, enkeltkunder og grupper på flere personer samtidig.

Det legges opp til fysisk trening på kurset slik at deltakere får prøve ut ulike effektive treningsmetoder på egen kropp.

Kurset er laget for personlige trenere og helsepersonell som ønsker ekstra kunnskap om temaet trening og vektreduksjon, men vil også passe for personer som ønsker å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap om dette for egen interesse.

Kurset går over en helg og gir deg alle verktøy du trenger. Les mer om kurset her