ProPud – raskt, godt, enkelt og proteinrikt

Skal du ha et raskt, godt og proteinrikt mellommåltid – da er ProPud perfekt, enten til lunsj, trening eller som en kalorifattig dessert.

Propud har fått sine tilhengere blant folk som trener og er opptatt av en enkel måte å få i seg nok proteiner – I tillegg smaker den fantastisk godt. ProPud finnes i mange forskjellige varianter og smaker, men det er varianten med sjokolade som har satt ProPud på kartet.

De som trener velger ProPud

Proteiner har mange funksjoner i kroppen. De inngår i dannelsen av antistoffer som er en viktig del av immunforsvaret. Musklene er bygd opp av proteiner og det er viktig å spise nok for å vedlikeholde, yte best og bli sterkere. Proteiner er også viktig for skjelettet. ProPud er laktosefri, som gjør den til et sikkert valg for de aller fleste. Det er derfor denne har blitt en favoritt hos dem som trener.

Egenskaper:

 • Fantastisk god sjokoladesmak
 • Uten tilsatt sukker
 • Lavt innhold av karbohydrater og kalorier
 • Høyt proteininnhold
 • Kommer i flere smaker
 • Det er en proteinrik pudding på laktosfri melk og melkeprotein.

Historien om Njie

Assan Njie grunnleggeren av Njie – rangert som Europas 7. beste i kampsporten MMA – Ønsket å gjøre det lettere å få i seg næringsrik, proteinrik mat til de som trener. En dag han stod hjemme på kjøkkenbenken og lagde seg en proteindrikk, tenkte han – det må finnes en enklere måte å gjøre dette.

Som 16-åring bestemte Assan seg for å bli best i MMA, Mixed Martial Arts. Tusenvis av treningstimer senere ble han svensk mester og senere kom han inn på topp-10 rankingen i Europa.

Assan start med å satse på en Aloe Vera-drikke han fikk smake i Nederland etter en treningsøkt. Ikke lenge etter distribuerte han drikken over hele Sverige da det ikke fantes noe tilsvarende på markedet i de tidene. 2015 ble ProPud proteinpudding lansert – en laktosefri proteinpudding uten tilsatt sukker og med 10% protein. 2016 ble ProPud proteinmilkshake lansert og resten er en suksesshistorie, som gjør at du i dag kan handle ProPud i din dagligvarebutikk.

Hvorfor ProPud

ProPud ble til for at du skal få det litt enklere i din treningshverdag. Den har masse proteiner, lavt innhold av kalorier, laktosefri og den smaker godt. De som trener har virkelig lagt sin elsk på dette produktet og det skal godt gjøres å slå den gode sjokoladesmaken. Den er i tillegg god å ha hvis du får cravings på kvelden å føler at du trenger noe søtt. ProPud er genial å ha i veska hvis du trenger et kjapt mellommåltid både før og etter trening, eller hvis du ikke har planlagt noe ekstra matpakke.

Prøv den som dessert

Det er mange som bruker ProPud til dessert og det finnes utallige varianter man kan lage. Hos Njie kan du finne masse inpirasjon til å lage forskjellige desserter. Kanskje du finner en nye favoritt?

CHOCOLATE CRAVINGS

Bland revet appelsinskall med ProPud Sjokolade. Topp med en skje Kesam naturell. Pynt med tynne skiver med appelsin, mango og finhakket ananas. Strø over hakkede hasselnøtter – Nyt.

200 g ProPud proteinpudding

 • 2 ts revet appelsinskal
 • 1 ts Kesam naturell
 • 1 ts hasselnøtter
 • appelsin
 • mango
 • ananas