PRESSIO leverer på ekte bærekraft og etisk handel

I mange år har tekstilproduksjonen vært preget av uetisk handling og lite bærekraftige tilnærminger – dette har klesmerket PRESSIO endret på!

Pressio er grunnlagt på ideen om å utvikle og tilby førsteklasses, behagelige og slitesterke sportsklær som hjelper utøvere til å prestere bedre – uten å gå på akkord med ekte bærekraft.

Eier og ansvarlig for all produktutvikling er Jamie Hunt, tidligere medeier og ansvarlig for all produktutvikling hos 2XU. Med PRESSIO har han tatt produksjonen av sportstøy til et helt nytt og bærekraftig nivå.

PRESSIO – en ny generasjon teknisk treningstøy hvor topp kvalitet er produsert på en helt ny bærekraftig måte.

Verdensledende produkter som er ekte bærekraftige

Pressio har gått nøye til verks og sett på hele forsyningskjeden, fra råmaterialer, innfargings – og strikkemetoder til valg av riktige samarbeidspartnere innenfor produksjon og frakt.

Alt for å kunne tilby kundene topp treningstøy som de vet også tar vare på planeten og oss mennesker som bor og jobber på best mulig måte.

Pressio: vi vil bli holdt ansvarlige

Pressio mener hver og en av oss har et ansvar for å være så miljøbevisste som mulig. Som en global merkevare vil de gjøre sitt, ved hele tiden og i samarbeid med sine leverandører holde seg oppdatert om det siste innenfor utvikling av bærekraftige råmaterialer og produksjonsmetoder. 

– Vi ønsker å bli holdt ansvarlige sier Pressio, og informerer videre at de ikke gjør dette på grunn av markedsføringsmessige årsaker. De gjør det fordi det er den rette måten å samarbeide med kundene på for å skape best mulig bærekraftige produkter som gjør at vi sammen gir et lite bidrag til å kunne overlevere planeten til fremtidens barn på en bedre måte enn vi arvet den.

PRESSIO samarbeider med bransjeledende bedrifter

Pressio samarbeider med bransjeledende bedrifter som Unifi USA og Aquafil Italia med det anerkjente Econyl® – merket!

Avslører forretningshemmeligheter

Pressio ønsker ikke noen hemmeligheter rundt hvordan tøyet produseres. Hele verdikjeden er åpen for innsyn. Dette er gjort for at du som forbruker skal være helt trygg på at det Pressio lover er riktig. Kundene og alle som er interessert skal kunne kontrollere det Pressio sier og skriver. På denne måten vil kundene også være en aktiv pådriver til å opprettholde de høye krav til ekte bærekraft og etisk standard.

Vi er stolte over hva vi har oppnådd hittil, men vi har akkurat begynt, informere Pressio.

Produktene til Pressio selges i alle XXL butikker rundt om i Norge, i tillegg har Pressio egen nettbutikk.

Distributør i Norden: Smart4U Group AS, E-post: info@smart4u.group, WEB: www.smart4u.no