Kosttilskuddet som booster treningseffekten

Vi søker 10 mannlige lesere som ønsker å teste kosttilskuddet Maxulin i seks måneder. Søk om å få delta her!

Testosteronnivået synker hos alle menn fra 30 -årsalderen. Dette kan påvirke menn på mange måter. Et synkende testosteronnivå kan blant annet gjøre at treningseffekten avtar. I tillegg kan det føre til redusert muskelstyrke og dårligere prestasjonsevne.

Ønsker du å komme raskere i form og få bedre treningseffekt kan kosttilskudd med fenugreek være løsningen. Studier viste dokumentert effekt på kroppssammensetning og styrke etter allerede 6 uker. Maxulin® kosttilskudd inneholder blant annet fenugreek, og vi søker nå etter testpersoner som er villige til å dele sine erfaringer med tilskuddet etter endt testperiode. Nysgjerrig på å prøve?

Mer muskler og mindre fettmasse

Maxulin® er et kosttilskudd utviklet spesielt for menn og kan gi mer kraft og energi, forbedret muskelstyrke- og utholdenhet samt økt lyst. Maxulin® inneholder blant annet det patenterte fenugreek-ekstraktet, Testofen®.

Maxulin® inneholder:

  • Fenugreek: Forbedrer utviklingen av muskelmasse, opprettholder forbrenningen
  • Sink: Opprettholder normale testosteronverdier, fruktbarhet og reproduksjon
  • Vitamin B6: Reduserer tretthet og utmattelse
  • Magnesium: Bidrar til normal muskelfunksjon og normal forbrenning

Vi søker nå etter 10 menn som ønsker å teste kosttilskuddet Maxulin i 6 måneder. De som blir trukket ut til å delta må være villig til dele sine erfaringer.

Søknadsfrist er 20/1/2021

Studie viste signifikant forbedret styrke i benkpress

Forskere ønsket å se om inntak av fenugreek kunne ha en effekt på kroppssammensetning og styrke. Deltakerne ble delt i to grupper, hvorav én gruppe inntok 500 mg fenugreek hver dag mens den andre fikk placebo. Deltakerne gjennomførte samme treningsprogram i 8 uker. I løpet av perioden ble styrke, vekt og fettmasse målt. Gruppen som fikk fenugreek oppnådde i snitt bedret styrke i benkpress sammenlignet med kontrollgruppen, og også forbedring i legg press. Studien var dobbelt-blinded, randomisert og placebokontrollert, og er publisert i et anerkjent medisinsk tidsskrift.

Fenugreek forbedrer restitusjonen når den tas sammen med et energitilskudd, effekten gjør at kroppen restituerer raskere og man er klar til å trene igjen fortere.

Kosttilskuddet Maxulin® inneholder fenugreek og hver tablett inneholder samme dose som det ble brukt under studien.

Ønsker du å bli en av våre testpersoner?