PT-utdanning på norsk i Spania

Å tilbringe hele første semesteret ved skolen til Active Education i Spania er for mange den perfekte måten å ta Årsstudium Personlig Trener på, og det er kanskje derfor utdanningen har blitt den mest populære.

Nå kan du ta personlig trener-utdanning med Active Education på fantastiske Costa del Sol. En fantastisk mulighet for deg som vil kombinere utdanning med reise og opplevelser. Skolen ligger i Fuengirola, sentralt plassert mellom Marbella og Malaga. 300 soldager i året, nydelige strender og topp undervisnings- og treningsfasiliteter danner en fantastisk ramme for studiene. 

Med utdanning fra Active Education er du sikret utdanning av høy kvalitet fra noen av Norges dyktigste fagpersoner. Semesteret i Spania gir støtte fra Lånekassen og 30 studiepoeng du kan bruke videre i en bachelorgrad.

Du får internasjonale sertifiseringer som Fitness Instructor og Personal Trainer, som kvalifiserer til listing i European Register of Exercise Professionals.

Se video fra skolen i Spania her:

Høy andel praktisk undervisning

Personlig trener er et praktisk yrke, og Active Education har derfor en av bransjens aller høyeste praksisandeler i utdanningen. Både under oppholdet i Spania og på de praktiske samlingene i Oslo under andre semester jobber de i små grupper med høy lærertetthet for å sikre at hver enkelt student får best mulig læringsutbytte og praktisk kompetanse.

Vi ordner reise og bosted

Du kan velge å ordne egen reise og bosted, men de fleste av studentene deltar i fellesreisen og bestiller plass hos oss. Studenthotellet har god standard med fine fellesarealer og flott bassengområde. Det er kort vei til skolen, strendene og treningssenteret. 

Først i Norge med veiledet praksis

I andre halvdel av studiet (2. semester) gjennomføres det som for mange er høydepunktet på studie – en obligatorisk 3 ukers veiledet praksis på treningssenter.

Som den eneste skolen som er i stand til tilby dette, er Active Education stolte over å gi deres studenter en unik mulighet til å få førstehånds erfaring fra bransjen de skal jobbe i.

Dette er en viktig del som gjør studentene klare for arbeidsmarkedet, og gjør at sannsynligheten for å lykkes som PT allerede fra første arbeidsdag er stor.

Dyktige lærere og god oppfølging

Active Education sine forelesere er blant de ypperste innen sine fagfelt, og deres høye undervisningskvalitet er en av hovedgrunnene til studiets status og popularitet. De ønsker at studentene skal få best mulig oppfølging og sikre optimalt læringsutbytte for alle.

Bli en av de beste du også

Mer enn 3000 studenter har oppfylt drømmen om å bli personlig trener, gruppeinstruktør og kostholdveileder gjennom Active Education. Mange av disse gjør i dag stor suksess i et yrke de brenner for, og noen av landets beste PT’er og instruktører i treningsbransjen er utdannet hos Active Education.