Järv Eventyr Trysil – et eventyr for alle

Järv Eventyr kommer til Trysil 3-4. september og du kan bli med på eventyret.

Järv Eventyr er tufta på naturopplevelser, spenning og lagarbeid – for alle.

Er du glad i naturen, liker å samarbeide og ønsker å bryne deg på konkurranser som i Mesternes Mester – da bør du sjekke ut Järv Eventyr Trysil 3-4. september.

Målet og visjonen til Järv Eventyr er at flere skal oppdage naturen og samtidig senke terskelen for et aktivt friluftsliv for familien, vennegjengen eller bedriften.

Järv Trysil

I Trysil er det kort vei til de aller fleste aktiviteter, her finner du Skandinavias beste sykkelpark og herlige turmuligheter. Kort sagt – perfekt for Järv Eventyr.

Järv Trysil byr på fantastiske turmuligheter og Mountainbike-sykling i verdensklassen:

Dag 1 – En uforglemmelig fjelltur der laget sammen skal løse spennende oppgaver, lete etter skatter og nyte utsikten på Trysilfjellet 1132 moh. 

Dag 2 – Sammen sykler dere i Nordens heftigste MTB-park og løser spennende oppgaver. Eventyret avsluttes med at hele laget tar heisen opp til toppen og sykler sammen ned den 7 km lange «Magic Moose» mot mål.

Velg mellom:

Järv Kompis | Anbefalt yngste alder 14 år

Järv Familie Anbefalt yngste alder 7 år

Godt samarbeid er viktig

Alle utfordringene i eventyret og på turen er designet for at alle på laget skal kunne bidra til å finne løsningene –dette gjør det hele mer spennende og et godt samarbeid er helt nødvendig.

Järv Eventyr er et eventyr med naturopplevelser, samhold, konkurranser og spenning – alle kommer i mål som vinnere med sekken full av herlige opplevelser.