Icebug leverer sko med pigg til folk flest

De aller fleste sliter med å løpe ute om vinteren på snø- og isbelagte veier, men skal været og føret hindre deg i å løpe? Icebug leverer komfortable løpesko med pigger slik at du kan løpe trygt hele året. Og nei, du må ikke være proff løper for å eie et par piggsko.

Du har endelig laget deg de gode treningsrutinene og funnet gleden med løping ute gjennom sommer- og høstsesongen, så kommer vinteren med snøkledde veier, is og holke.

De aller fleste av oss velger å slutte å løpe ute på vinteren, og legger løpingen inn på en tredemølle eller benytter en annen form for utholdenhetstrening. All ære til mølla altså, men la oss være ærlige – det er godt å komme seg ut også. Og litt mindre monotont.

Godt grep er essensielt for avslappet og komfortabel løping, særlig om vinteren. Og med piggskoene fra svenske Icebug slipper du å bekymre deg for strekk og lårhalsbrudd på joggeturen.

Godt grep uansett underlag

Icebug har lang erfaring med å lage sko til løping på snø og is, og det de er mest kjent for er den unike og pålitelige grepsteknologien BUGrip.

Piggene er mange, strategisk plassert og ikke minst pålitelige. De 17 BUGrip-piggene er laget av karbidstål og er i utgangspunktet umulige å slite ut.

Piggene er i tillegg dynamiske og tilpasser seg underlaget. De borer gjennom is, men synker inn i sålen når du løper på asfalt. Like genialt i tettbygde strøk som på landeveien. Skoene passer alle – om du bor i by, på landet, i nord eller sør.

Komfort på glatta med Icebug NewRun

Modellen Newrun BUGrip er spesiallaget for folk flest som ønsker å løpe ute i all salgs vær – året rundt, de leverer et så godt grep at du glemmer at du løper på blankpolert is.

NewRun Bugrip finnes i to ulike varianter der en er vanntett og har BOA-snøring, mens den andre versjonen har vanlig snøring, en vannavvisende overdel og noe lavere vekt. Begge variantene har samme førsteklasses grep som gjør selv de glatteste folkepartiene lette å forsere. 

Uansett om du er nybegynner, mosjonist som løper på sykkelstier, rutinert stiløpere eller ellevill o-løper, så har Icebug skoene som vil gjøre din løping litt enklere.

Kontinuitet og løpeglede

Er du nybegynner kan det være lurt å starte rolig og deretter øke både lengde og hastighet gradvis. Det viktigste er løpeglede og være å kunne være ute året rundt.

  • Se opp og frem i løpsretningen, husk å bruke armene.
  • Det er beina som bærer kroppen – styrketrening er en helt klart fordel.
  • Varier treningen, underlag og tempo.
  • Finn løpegleden og gled deg over å kunne løpe ute hele året.
  • Sett deg gjerne et mål og meld deg på et løp.

Bærekraftig løping – i dobbelt forstand

Løping på glatta i vinterhalvåret er ikke bare for den superfrelste maratonentusiasten, løping er for alle. Velger du å investere i et par sko fra Icebug får du løpeglede hele året, godt grep på alle overflater og masse frisk luft.

Icebug er i tillegg svært opptatt av bærekraft og miljø og ønsker å minimere den negative miljøpåvirkningen steg for steg.

Med piggsko på føttene legger med andre ord du til rette for at løpinga di blir bærekraftig, i den forstand at du får en kontinuitet gjennom hele året, og unngår rykk-og-napp-løping og dermed større risiko for skader. Icebug på sin side legger ned en enorm innsats i at selve skoene skal være bærekraftige.