Hvem hjelper deg med å oppnå resultater?

Nettet flommer over av treningsvideoer, ferdige programmer og trenddietter du anbefales å følge. Active PT har profesjonelle coacher som guider deg i riktig retning.

På tross av at vi har tilgang til store mengder gratis tips og råd rundt oss 24 timer i døgnet, sliter de fleste av oss med å finne tid og struktur til å trene riktig og spise sunt over tid.

Med Active PT og en coach får du hjelp til nettopp dette – sammen finner dere en plan, lager struktur, treningsprogram du liker og kosthold tilpasset akkurat deg og din hverdag.

Personlig oppfølging gir suksess og måloppnåelse

Både innen akademia, i idretten og næringslivet vet man at individuell arbeidsinnsats og resultat forutsetter personlig veiledning og oppfølging. Slik er det også når du gjør en livsstilsendring, legger om kostholdet eller bestemmer deg for å nå spesifikke mål innen trening.

Vi kan alle finne det vi trenger av treningsprogrammer og kostråd gratis, men utfordringen for mange av oss er at vi ikke klarer å følge dem over tid uten å ha noen til å veilede oss i prosessen«

Mads Hansen 
Studieleder, Active Education

Personlig oppfølging

Her kan du se en video om hvorfor tett personlig oppfølging er så viktig for nettopp dine resultater.

Start med din online coach allerede i dag til en lav månedlig pris

I Active PT jobber de hver dag for at personer som deg skal nå målene sine og få en bedre hverdag.

Deres profesjonelle personlige trenere og kostveiledere skreddersyr treningsprogrammer og kostplaner du får tilgang i appen på din telefon.

Der kan du også chatte med coachen og gjennomføre videomøter og få videofeedback på øvelser du gjør. Alle planer og programmer justeres ukentlig, slik at du når målene dine så effektivt som mulig. 

Personlig coach hos Active PT

I denne videon forteller Active PT deg hvordan du velger den coachen som passer akkurat deg.

SINDRE SOLVANG

PT OG KOSTHOLDSVEILEDER

Sindre er en dyktig trener og kostholdsveileder med masse energi. Med Sindre får du en coach som engasjerer seg i deg, dine interesser og som legger til rette for at du skal nå målene du setter deg. Stikkord er ukomplisert kosthold, aktivitetsglede og effektiv trening som gir resultater; det er bare å glede seg!

Se video av Sindre her

ASTRID TUVEN

PT OG KOSTHOLDSVEILEDER

Astrid er en ettertraktet coach med høy kompetanse og lang erfaring- Hun legger all sin energi i å skape resultater for sine kunder, enten du har fokus på vektreduksjon eller styrkefremgang.

Se video av Astrid her