Black Friday-tilbud! Rekordbillig Garmin Fenix 6X Pro

Vi har samlet de råeste Black Week-tilbudene tilpasset den aktive – ta en titt på superdealene her.

Enten du trenger noe for å gjøre treningshverdagen din hakket bedre, eller du ønsker å være tidlig ute med julegavene til treningsglade venner – Milrab leverer varene!


REKORDBILLIG

GARMIN fenix 6X Pro Solar

GARMIN fenix 6X Pro Solar

Førpris 7294 kr. NÅ 6494 kr – SPAR 800 kr

Testvinneren fenix 6X Pro Solar er den første Garmin klokken med solcellelading. Du får også tempoveiledning, håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, rutbare kart, musikk og mye mye mer.


Milrab

Milrab er til for å utstyre de som krever mest av seg selv, de som pusher seg, mentalt og fysisk.

De er her for de tøffeste hodene, de tøffeste utfordringene, de tøffeste forholdene. Det begynte med det militære, men det handler ikke om krig, katastrofe og kastekniver. Det handler om det å strekke seg lenger, søke nye utfordringer, nye høyder, brattere terreng og dypere vann.

Derfor spesialiserer de seg på produkter og utstyr som gjør deg i stand til å begi deg ut på en tøff reise, mestre noe du trodde var umulig eller innfri de kravene du har til deg selv. 


Oakley sportsbriller

Radar EV Path med Prizm teknologi.

Prizm er en banebrytende linseteknologi fra Oakley som filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper nemlig igjennom flere farger uten å slippe inn mer lys.

Denne teknologien sørger for klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene.

Dette øker prestasjonen og sikkerheten ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i.

Konkurrentpris 2080 kr. Nå 1362 KR – SPAR 718 KR


Swix RaceX

Produktene er tilpasset høy intensitet og er av mange det foretrukne undertøyet på grunn av det meget lette og særdeles elastiske stoffet.

Pris eksempel: Swix RaceX Bodyw herre: Førpris 499 kr. NÅ 339 kr – før 499 kr – DU SPARER 160 kr

SWIX RaceX Bodywear har vunnet utallige tester gjennom årene. Trøyen gir full bevegelsesfrihet med stretch i alle retninger og har sømmer som ikke gnager.


Skisett fra Odlo

Odlo Aeolus Pro – Jakke – Hvit/Svart

Førpris 2190 kr. KUN 1149 KR

Ved å sette ytelse i sentrum, har ODLO skapt Aeolus Pro -jakken. En nordisk skijakke som finner den perfekte balansen mellom værbeskyttelse og personlig klimakontroll.

Odlo Aeolus Pro – Bukse – Hvit/Svart

Førpris 1999 kr. KUN 999 KR

Ved å sette ytelse i sentrum, har ODLO skapt Aeolus Pro -buksen. En bukse som finner den perfekte balansen mellom værbeskyttelse og personlig klimakontroll.

Du sparer 50% – 2150 kr ved å kjøpe Odlo skisett


SUUNTO 9 Peak Titan – Granite Blue Titanium

Designet for de store opplevelsene innen sport og friluftseventyr.

Førpris 6990 kr. NÅ KUN 6299 kr – SPAR 691 KR!

Dette er en ultratynn, liten og tøff GPS-klokke med puls på håndleddet og barometer. Suunto 9 Peak er faktisk den tynneste, minste og tøffeste klokken Suunto noen gang har laget. Opplev de mest fantastiske stedene med POI`er fra Suunto-appen.


Northug sportsbriller

Stort utvalg av Northug sportsbriller – her finner alle en brille som passer for seg og sin trening.

Northug Classic Performance Narrow 2.0 Sportsbriller – KUN 439 KR – SPAR 360 KR