De beste coachene – tilgjengelig for deg akkurat når du trenger det

Active PT har noen av landets dyktigste trenere og kostholdsveiledere.

Active PT lanserer nå online coaching med profesjonelle PT’er og kostveiledere.

De gir deg skreddersydde kostplaner, treningsprogrammer og tett oppfølging ukentlig – slik er du sikret resultatene og fremgangen du ønsker.

Active PT har dessuten et av landets ledende fagmiljøer innen kostholdsveiledning og personlig trening. Med coacher over hele landet og i alle aldersgrupper, har de en samlet fagkompetanse som gir trygghet for deg som kunde.

https://www.youtube.com/watch?v=NjKzNXV79-Q

Hvorfor velge Active PT

Active PT har noen av landets dyktigste trenere og kostholdsveiledere. Alle har høgskole- og universitetsutdanning innen helsevitenskapelige fag, og de har både fysioterapeuter, osteopater, kliniske ernæringsfysiologer og toppidrettstrenere ansatt hos seg.

Alle coachene deres har lang erfaring, og med ekspertene innen mange fagfelt får du akkurat den coachen du trenger. 

De jobber effektivt og målrettet for at du skal nå dine mål. Deres unike metode for screening og helseanamnese gjør at de får god innsikt i deg og din fysiologiske tilstand. 

De jobber langsiktig for at du skal prestere bedre og føle deg bedre over tid. De jobber effektivt og målrettet, men ikke basert på kun kortsiktige effekter.

Hos Active PT er du trygg på at rådene og planene de ber deg følge er vitenskapelig forankret og trygge.

De tar din helse som sitt største ansvar, og de bruker derfor mye tid på å kvalitetssikre alle deres treningsprogrammer og ernæringsråd. 

Sunt kosthold uten å gå på diett

Hos Active PT får du kostplaner bestående av helt vanlig mat og som er enkelt å følge.

  • Ingen dietter
  • Ingen kompliserte råvarer
  • Ingen spesielle kosttilskudd eller preparater.

Alle måltider og oppskrifter får du levert direkte i appen Abel direkte på din telefon, slik at det er enkelt å beregne og handle inn når du er på butikken.