Bærekraftige og funksjonelle høstnyheter fra Pressio

Pressio har vært sponsor for Oslo Løpsfestival gjennom hele sommeren, og selv om festivalen nå er over, fortsetter løpere å løpe inn i høstmørket og regnet. Her er høstens nyheter fra merket som setter bærekraft, funksjonalitet og komfort i høysetet.

PRESSIO er i verdenstoppen når det kommer til bærekraftig tekniske treningstøy, samtidig som prestasjon og komfort er ivaretatt. Målet er å være en game changer og bli verdens første og eneste sanne tekniske treningstøymerke som er virkelig bærekraftig for å gi et bedre miljø for fremtidige generasjoner. De er godt på vei, men mye spennende utvikling gjenstår, ifølge dem selv.

Den nye kolleksjonen består av plagg fra topp til tå – løpejakker, tights og overdeler.

Løpejakker i 100 % resirkulert materiale

Pressio har utviklet to forskjellige løpejakker begge i 100% resirkulert materiale av høy teknisk kvalitet og med høy grad av komfort.

EcoLite Run Jacket

Pressios EcoLite Run Jacket er utviklet ved hjelp av det lette materialet EcoDura Stretch, som er designet for å beskytte deg mot vær og vind, samtidig som det puster godt. Jakken har ventilasjonspaneler på baksiden som forbedrer pusteevnen ytterligere, slik at du holder deg tørr under aktivitet. Den har reflekser 360 grader som gjør deg godt synlig på mørke ettermiddager og kvelder. Dette er en jakke som kombinerer vitenskap, funksjon og bærekraft.

EcoTect 3L Jacket

Denne vanntette jakken er utstyrt med et materiale kalt EcoBrane som har 15K fuktighetsgjennomtrengelighet. Dette betyr at den vil slippe ut fuktighet når du er aktiv, samtidig som du vil holde deg tørr på selv de verste regnværsdager, takket være den 25K vanntette membranen. Dette oppnås ved bruk av industriens første resirkulert PU-membran og 100% resirkulerte materialer. Jakken kommer med teipede sømmer og vanntette glidelåser for å gi deg en best mulig beskyttelse. Også her er det nok av refleksdetaljer til å holde deg synlig i mørket, og den har god bevegelesfrihet. Ingen kompromiss mellom ytelse og bærekraft. Laget av 12 resirkulerte plastflasker.

Pustende, resirkulerte overdeler

Hāpai Langermet T-skjorte er laget av Pressios nyeste, miljøvennlige og bærekraftige stoff, Eco Tech MF, som har fokus på å prestere. Ved å benytte en graderingsteknologi for de tynne trådene i stoffet åpner det seg en mulighet for en permanent ikke-kjemisk behandling av stoffet mot transport av svette, som overgår ikke-syntetisk garn, og som samtidig gjør det mulig å holde deg tørr lenger.

Pressios ingeniører gjorde dette mulig ved hjelp av et filamentstrikket stoff med høy kvalitet fra Unifis laboratorier i USA. Trøyene er 100 % resirkulerte, og fullt sporbare gjennom den unike kodingen innebygd i garnet.

Luktfremkallende bakterier ødelegges takket være en antibakteriell teknologi, og passformen er beregnet for løpere spesifikt.

Kompresjonstightser med børstet innside for varme og komfort

Pressios Thermal Compression Tights er en varm tights med refleksdetaljer som er utviklet for å gi deg ekstra hjelp og støtte gjennom treningsøkta på kjølige dager. Kompresjonstightsen kan gi økt blodsirkulasjon med raskere oppvarming og restitusjon som resultat.

Pressios Thermal EcoPower CK, med sirkulær strikketeknologi, er «børstet» på innsiden for å fange opp kroppsvarmen og skape en best mulig varmeregulering ned til en utetemperatur på cirka minus 5 grader.

Produktene til Pressio selges i alle XXL butikker rundt om i Norge og på www.xxl.no , i tillegg har Pressio egen nettbutikk.

Distributør i Norden: Smart4U Group AS – www.smart4u.no