4 løpeøkter i uka

Prøv noen nye løpeøkter – dette er øktene for deg som har løpt mye og lenge, men som kanskje har lyst til å prøve noen nye økter og/eller legge inn strukturert trening for å bli raskere og mer utholdende!  

Passer Maxulin® for deg?

For en stund tilbake søkte vi etter forskjellige personer som ønsket å teste ut Maxulin®. Hvorfor, fordi vi ønsket å teste om Maxulin blant annet kan hjelpe menn å få økt energi og redusere tretthet.

10 gode grunner for å velge Active Education

Active Education er et foretrukket valg for ambisiøse studenter som er opptatt av seriøs og anerkjent utdanning, og i listen under finner du studentenes egne begrunnelser for hvorfor de valgte dem.  10 gode grunner: 10 gode grunner for å velge Active Education når du skal utdanne deg til personlig trener 1. Studiepoeng fra høgskole 2.... Les mer »

Personlig trener – Gratis webinar!

Er du glad i trening og helse? Kan du tenke deg et aktivt yrke hvor du møter og hjelper mange mennesker? Da burde du bli personlig trener! AFPT er en anerkjent utdanningsinstitusjon, som har utdannet tusenvis av personlige trenere i over 16 år.

Icebug leverer sko med pigg til folk flest

De aller fleste sliter med å løpe ute om vinteren på snø- og isbelagte veier, men skal været og føret hindre deg i å løpe? Icebug leverer komfortable løpesko med pigger slik at du kan løpe trygt hele året. Og nei, du må ikke være proff løper for å eie et par piggsko.

Cosori airfryer – gjør livet sunnere og enklere

Airfryer, eller luftfrityrkoker som det heter på norsk, er på stor fart inn i alle de norsk hjem – og det med god grunn. Visste du at fettinnholdet reduseres med hele 90 prosent med denne metoden? En Airfryer gir deg og familien sunnere mat, gjøre matlagingen enklere og gjør tilberedning av måltidene raskere slik at du kan... Les mer »

Airfryer fra Cosori – sunnere livsstil

Airfryerene fra Cosori har tatt Norge med storm det siste året. Ikke uten grunn – den lager maten på en sunnere måte enn de mer tradisjonelle tilberedingsmåtene som i ovnen, stekepannen eller i frityrkokeren. En Airfryer gjør matlagingen både raskere og sunnere. Faktisk reduseres fettinnholdet med så mye som 90 % når du benytter deg... Les mer »

Black Friday-tilbud! Rekordbillig Garmin Fenix 6X Pro

Vi har samlet de råeste Black Week-tilbudene tilpasset den aktive – ta en titt på superdealene her.

Enten du trenger noe for å gjøre treningshverdagen din hakket bedre, eller du ønsker å være tidlig ute med julegavene til treningsglade venner – Milrab leverer varene!

40% høyere forbrenning – løp knuser gange!

Er dette for godt til å være sant? Kan du øke forbrenningen med 40% hvis du løper istedenfor å gå, eller forbrenner du like mye enten du går eller løper samme distanse?  Svaret er et klokkeklart: Du kommer til å øke forbrenningen dramatisk dersom du løper en distanse fremfor å gå den. I tillegg vil... Les mer »

Test av Jaybird Vista 2

Når eventyret lokker, leverer Vista 2. Trådløse ørepropper som aldri kommer i veien, blir tregere eller kutter ut før tiden. Bedre lyd, mer utholdende, enklere å bruke, mer holdbare og tilpassbare. – Vista 2 er god å ha med på nye eventyr

Polar Vantage M2 – din guide til bedre prestasjoner

Annonse: Den nye superklokka Vantage M2 analyserer både trening og restitusjon – og guider deg til enda smartere trening. Å både kunne sette opp mål og deretter nå dem krever at du klarer å balansere treningen med tilstrekkelig og optimal restitusjon. For å lykkes med å nå målene du setter deg, er det viktig å... Les mer »

Ny turkamerat fra Merrell

Lurer du på hvilken tursko du bør velge til sommerens turer? Vi har testet Merrell Moab Speed GTX – en lett og komfortabel sko med meget godt grep på alle typer underlag. Turskoen Merrell Moab Speed GTX sitter godt fra første stund og har god passform. Den har særdeles godt grep på alle underlag, spesielt... Les mer »

Slik blir du klar til løpesesongen

Fra stillesittende hjemmekontor til en funksjonell og skadefri kropp – her er øvelsene som kompletterer løpetreningen din fram mot sesongstart. For BLACKROLL® er mobilisering og aktivisering viktig, og de har derfor utviklet produkter som skal hjelpe deg med nettopp dette, slik at du kan optimalisere alt fra prestasjon til restitusjon. Her er fire øvelser som enkelt kan... Les mer »

Søker fire terrengløpere som vil teste Flight Vectiv

I samarbeid med The North Face søker vi nå etter fire hardbarka terrengløpere som kan teste nyheten Flight Vectiv – verdens første terrengsko med karbonfiberplate. The North Face lanserte nylig sin første terrengsko for løpere – Flight Vectiv. Her kombinerer den amerikanske outdoor-spesialisten både grep, komfort, demping og respons i én og samme sko. Nå skal... Les mer »

Slik blir skituren en suksess

Stødig i sporet med revolusjonerende ankelstøtteteknologi. I tillegg til å treffe med smøringen – dersom du er av de som fortsatt ikke sverger til felleski – og ha et skipar som passer deg og ditt bruk, er riktig skistøvel svært avgjørende for at skituren skal bli en positiv opplevelse. Det er for eksempel lite som... Les mer »