Treningsfrue: – Målet er å spre positivitet og treningsglede!

For Camilla Aastorp Andersen er en sunn og balansert livsstil med litt av alt og alt med måte viktig. Møt hele Norges Treningsfrue i 10 på topp med Trening.no.

Camilla Aastorp Andersen – kjent og anerkjent gjennom bloggen «Treningsfrue» – er personlig trener, tobarnsmor og blogger.

«Treningsfrue» er en av Norges mest leste blogger innen kategorien trening & kosthold, og Camilla har også en stor følgerskare på Instagram, Facebook og Snapchat. På bloggen deler hun sine beste treningstips, matoppskrifter, kostholdsråd og hverdagshistorier. Camilla vant også Vixen Blog Awards 2016 for beste Trenings- og helseblogg.

Her svarer hun på Trening.no sine 10 på topp:

1. Hvorfor er trening viktig for deg?

Trening er en viktig del av livet mitt ettersom det er her jeg henter både energi og  påfyll for å være godt rusta for den ellers så travle hverdagen. Det er min frisone hvor jeg klarer å koble ut. Trening for meg kan være både CrossFit, løpetur,  skiturer på fjellet eller en treningsøkt med gode venner. I tillegg er dette den  beste investeringen jeg kan gjøre for å opprettholde en god helse. 

2. Hvilken treningsform liker du best?

Jeg er ganske så allsidig, men må jeg velge en treningsform er det CorssFit som gjelder. Her får jeg mulighet til å trene alt innenfor styrke, utholdenhet, mobilitet. I tillegg er det veldig variert og funksjonell trening som absolutt gir meg mye  motivasjon. 

3. Hvordan ser din treningsuke ut?

Et eksempel på en treningsuke kan se slik ut:  

  • Mandag: Intervaller og CrossFit 
  • Tirsdag: CrossFit 
  • Onsdag: Hvile 
  • Torsdag: CrossFit 
  • Fredag: Intervaller eller løpetur ute 
  • Lørdag: CrossFit 
  • Søndag: Hvile 

4. Hva er favoritt serien din?

Favorittserien min er mange, men jeg har likt Vis à Vis og Gåsmamman. 

5. Hvem inspirerer deg?

Jeg blir inspirert av mange, både via sosiale medier og i hverdagen. Men mannen min Jørgen er en stor inspirasjon hver eneste dag. Han er utrolig flink til å variere treningen, og ikke minst dra meg med. I tillegg er jeg så imponert over søsteren min Cathrine som virkelig er i gang med treningen. Jeg har så mye å lære av henne når  det kommer til det å trene rundt skader. Hun har et mindset jeg gjerne skulle hatt selv. 

6. Hvem vil du fremsnakke?

Jeg ønsker å fremsnakke Ole Petter Hjelle bedre kjent som Treningslegen. Synes han gjør en fantastisk jobb med å fremme fysisk aktivitet blant folket. I tillegg kan  jeg anbefale podcasten hans hjernesterk som har fokus på gevinsten ved mosjon,  hvordan det påvirker vår mentale helse og bidrar til en bedre hverdag. 

7. Hva angrer du mest på ikke ha gjort her i livet?

Jeg er glad for at jeg har tatt de valgene jeg har gjort her i livet, og kan ikke si at jeg angrer på så veldig mye. De valgene jeg har tatt har fått meg dit jeg er i dag, og jeg  er veldig stolt og takknemlig for alle de mulighetene jeg fått. 


Sjekk ut vårt treningsprogram: 10 uker til din toppform


8. Hva er det villeste du har gjort?

Noe av det villeste jeg har vært med på må være VM i hinderløp i Canada. Selve reisen til Canada i seg selv var en opplevelse, men det å løpe ute i over fire timer og kjempe ved hvert hinder var helt sinnsykt. Tror jeg var gjennom hele følelsesregisteret den dagen, og veldig sterkt var det å gjøre dette med Jørgen og venninnen min Julia. En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.  

9. Hvis du kunne velge mellom alle menneskene på jorda, hvem ville du helst ha bedt med ut på middag? Hvorfor?

Om jeg kunne bedt en person på middag ville jeg bedt Sara Sigmundsdottir. Hun er et stort forbilde innenfor Crossfit, og jeg tror jeg lett kunne sittet en hel kveld og hørt på hennes historie. Hvordan hun legger opp dagene, setter seg mål osv. 

10. Hvordan ville en perfekt dag for deg se ut?

En perfekt dag for meg er å våkne opp med en kaffe på senga, ha god tid til alt  og ingenting, gjerne en skitur med familien og hunden vår etterfulgt av en  treningsøkt sammen med gode venner. På kvelden ville jeg ha invitert hele familien til søsteren min på hjemmelaget lasagne, spillkveld og noe godt i glasset. 

Tusen takk, Camilla, for ditt bidrag til 10 på topp med Trening.no

Ta gjerne turen innom Camilla på Instagram:

Neste uke kommer en ny treningsprofil med sine 10 på topp med Trening.no