Stine Næss-Hartmann – Jepp, she is all that!

Hun har slengt seg med på rollerbladesmaraton uten forkunnskaper, men liker helst romantisk ultraløpsferie i Dolomittene. Bli kjent med energibomba Stine Næss-Hartmann her.

Stine er med å arrangere en rekke treningscamper i både inn og utland og hun brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen eller å løpe en maraton!

Her svarer hun i 10 på topp med Trening.no

1. Hvorfor er trening viktig for deg?

For å takle hverdagen! Og enda mer etter at jeg fikk barn! Småbarnstilværelsen byr ikke akkurat på mye søvn i starten, så det å være snill med både kropp og topplokk ved å røre på meg, er så utrolig viktig!

2. Hvilken treningsform liker du best?

Løping! Det er så enkelt, jeg kan gjøre det hvor som helst og jeg kjenner at hjertepumpa jobber i takt med endorfinene som strømmer gjennom kroppen min!

3. Hvordan ser din treningsuke ut? 

Godt og blanda, men som regel overvekt av løping da dette gir meg mest tilbake! Jeg løper gjerne 5 ganger i uka, trener styrke kanskje 1 gang i uka, og trener bootcamp en gang i uka. Dette varierer veldig dog ut ifra hvordan uka ser ut mtp andre planer og aktiviteter:) Det har blitt mindre tung styrke da jeg som regel prøver å kombinere løping og søvn hos kiddo. Derfor har det blitt mye vognløping, noe som kan sammenlignes med det å dytte en prowler, hehe. 

4. Hva er favorittserien din?

Har ingen favoritt da vi hele tiden begynner på nye serier. Men er veldig glad i Working Moms, Dark og Snabba Cash

5. Hvem inspirerer deg?

Mannen min! Da vi hadde vært sammen i knappe 2 mnd, sa han ja til å bli med meg på Xreid, en ultramaraton på drøye 120 km, haha. Han løper en del, men logger sjelden mer enn 15 km per økt. To damer som inspirerer meg er Liv Richter (fjelliv på Instagram) og Janne Dahle. De er helt rå på ultraløping, og får det til å se så gøy ut! Samt enkelt! Noe det definitivt ikke alltid er! Du skal ikke bare ha logga en del km, men du må ha topplokket på plass også! 

6. Hvem vil du fremsnakke?

Liv og Janne over her! To helt rå damer, og hver gang jeg sanker skritt i naturen, tenker jeg på dem!

7. Hva angrer du mest på å ikke ha gjort her i livet?

Vet du, jeg har gjort så mye gøy at jeg ikke angrer på noe! Foreløpig i alle fall! Jeg har sagt ja til det meste som har kommet min vei, og har hatt drømmejobber ( jobbet i TOPP ungdomsmagasin og farta til LA og NY støtt og stadig, jobba i KK som journalist og var prosjektleder for treningsmagasinet KK Sport, jeg har jobbet med treningscamper i inn- og utland og nå jobber jeg i Oslo Maraton) og vært på helt ville ferier ( 2 mnd rundtur helt alene i Mellom-Amerika, løpetur gjennom Alpene, romantisk get away til Dolomittene der jeg og kjæresten kombinerte et ultraløp med en avslappende ferie til Cinque Terre med høyt inntak av pizza)

8. Hva er det villeste du har gjort?

Gått rollerbladesmaraton i Berlin under noe særlig forkunnskap!

9. Hvis du kunne velge mellom alle menneskene på jorda, hvem ville du helst ha bedt med ut på middag? Hvorfor?

Jakob, mannen min! Han er min beste venn og samtalepartner.

10. Hvordan ville en perfekt dag for deg se ut?

Stå opp kl. 08.00, spise frokost, legge ut på en laaaaaang stiløpetur med Jakob, spise en god lunsj med litt bobler attåt, ta massasje, bade i havet, spise østers og drikke litt bobler og en GT før jeg legger meg klokka 22.00!  Noe jeg gjør hver eneste dag forøvrig, og kaller det for leggeTI! 

Tusen Takk Stine, for ditt bidrag til 10 på topp med Trening.no

Ta gjerne turen innom Stine på Instagram