Shapeupcathrine – trening gjør meg rett og slett lykkelig

Cathrine Ditleff, også kjent som @shapeupcathrine på Instagram er i overkant glad i trening og er som mange andre hektet på Crossfit. Bli kjent med den spreke og energiske dama her.

Hun har siden barn vært glad i fysisk aktivitet, og har vært innom de fleste idretter som stuping og basket. Cathrine er opptatt av å være et sunt forbilde for barna sine og hun håper det reflekteres på Instagram-profilen hennes. I disse dager er hun i tillegg med på å utvikle det som skal bli Norges beste onlinetrening, nemlig Støl.

Her svarer hun i 10 på topp med Trening.no

1. Hvorfor er trening viktig for deg?

Trening er viktig for meg for å opprettholde balansen i en hektisk hverdag. Trening gir meg overskudd og hjelper meg til å takle «hverdagen» enda bedre. Jeg blir rett og slett lykkelig av å trene. I tillegg trener jeg for å få en sterk og velfungerende kropp.  

2. Hvilken treningsform liker du best?

Jeg har testet ut mye forskjellig, og for meg er det ingen ting som slår Crossfit. Energien, miljøet, coachene som hjelper deg og ikke minst det at timene er forhåndsdefinerte når du kommer er et stort pluss. Jeg har aldri hatt så stor progresjon på trening noen gang, som etter at jeg startet med Crossfit. 

3. Hvordan ser din treningsuke ut?

Nå trener jeg crossfit 4–5 ganger i uken og er flink til å prioritere meg selv bedre enn tidligere. Hjelper så klart at ungene begynner å bli større 🙂 

4. Hva er favoritt serien din?

Vanskelig spørsmål da jeg har mange favorittserier, men for å nevne noen: Nova Vita og Seal Team.

5. Hvem inspirerer deg?

Tvillingsøsteren min inspirerer meg hver eneste dag til å stå på og aldri gi seg. Hun går frem som et godt eksempel for meg med tanke på hva som er mulig å få til.

Ellers er det mange andre jeg følger på instagram som inspirerer meg hver dag, og ikke minst alle medlemmene hos Skedsmo Crossfit! Her er det alt fra folk som aldri har trent, til de som har trent Crossfit i flere år, og alle inspirerer meg på hver sin måte.

Vil særlig trekke frem de som kommer alene til sin aller første Crossfit time og ikke helt vet hva de går til, det krever faktisk litt mot! Og det som er gøy å se er at de aller fleste blir, og utvikler seg sammen med alle oss andre på Skedsmo Crossfit. 

6. Hvem vil du fremsnakke?

Da vil jeg trekke frem den råeste dama jeg vet om; @i_am_thea på instagram. Thea er en usedvanlig sprudlende, blid og positiv jente. Hun evner alltid å motivere og inspirere andre rundt seg og har et hjertet av gull. For 4 mnd siden ble hun påkjørt og alvorlig skadet. Til tross for ulykken har hun fortsatt å smile og være den positive jenta jeg kjenner. Hun har sett muligheter og ikke begrensninger, og er allerede i gang med å bygge seg opp innen trening og crossfit igjen. Helt fantastisk RÅTT! 

Cathrine og Thea – mye treningsglede å spore!


7. Hva angrer du mest på å ikke ha gjort her i livet?

Mitt fokus har alltid vært på hva jeg har gjort og har fått til, og ikke hva jeg angrer på at jeg ikke har gjort. Og skal jeg lage en liste ut ifra det blir den lang 🙂

8. Hva er det villeste du har gjort?

Å gå inn i en løvefarm med 20 ungløver i Sør-Afrika og høre låsen smekke igjen bak meg. Husker fortsatt ordene til dyrepasseren: «det er ikke den du ser du må passe deg for», men den bak ryggen din… 

9. Hvis du kunne velge mellom alle menneskene på jorda, hvem ville du helst ha bedt med ut på middag? Hvorfor?

Jeg ville ha invitert dansken Lars Rebien Sørensen som i 2015 ble kåret av Harvard Business Reviev til verdens beste leder. Jeg har alltid vært glad i å lære av andre og stadig utvikle meg. Så en middag med Lars Rebien hadde nok gitt meg en enorm innsikt og kunnskap rundt min egen lederrolle.

10. Hvordan ville en perfekt dag for deg sett ut?

Sove til jeg våkner (som regel mellom kl. 8-9 selv om Camilla og Jørgen (søster og svoger) har en formening om at jeg sover til lunsj haha … Etterfulgt av en kaffe eller to (må ha!) Så ville jeg spist en god frokost, gått en lang tur i skogen med mannen, barna og hundene våre. Deretter ville jeg ha dratt på trening og fått egentid med søsteren min, etterfulgt av en romantisk middag og spa med Preben, mannen min (mens Camilla passer kids og hunder Litt bobler og en god film eller serie på kvelden topper en fin dag for meg. 

Tusen Takk Cathrine, for ditt bidrag til 10 på topp med Trening.no

Ta gjerne turen innom Cathrine på Instagram