Norges beste brannmann?

Gunn har trent styrke- og kondisjonstrening i mange år og til daglig jobber hun som brannmann og personlig trener. Tøffere dame skal du lete lenge etter! Bli bedre kjent med Gunn Narten her!

Når Gunn jobber som Personlig Trener er mottoet hennes «Jeg kan ikke flytte fjell for deg, men vi kan klatre de sammen!» Hun er i tillegg utdannet Mental trener og elsker å trene. Som Personlig trener er Gunn streng men empatisk, hun vil virkelig at kundene hennes skal lykkes.

Gunn kommer fra Oltedal utenfor Stavanger, men har bosatt seg på Østlandsområdet, nærmere bestemt Asker. At hun er glad i natur og friluftsliv kommer tydelig frem i svarene til Gunn i 10 på topp med Trening.no. Da Gunn søkte på jobb som brannmann var det ikke mange kvinner i Norge som arbeidet innen dette yrket, men i dag stortrives Gunn i jobben. Dere kjenner henne kanskje igjen fra TVNorge-serien «Norges beste brannmann»?

Her svarer hun i 10 på topp med Trening.no

1.    Hvorfor er trening viktig for deg?

Trening er viktig for meg for å kunne prestere best mulig både i jobben min som brannkonstabel, som mamma og i livet generelt. Trening gjør meg glad og det får meg til å føle meg sterk – både fysisk og mentalt. 

2.    Hvilken treningsform liker du best?

Jeg liker best å være allsidig og trener både styrke og utholdenhet. Liker også CrossFit, lagidretter og svømming. Må jeg velge en må det bli tung styrke.

3.    Hvordan ser din treningsuke ut?

Jeg trener som regel 3-4 økter styrke og 2 kondisjonsøkter i løpet av uken. 

4.    Hva er favorittserien din?

Prioriterer svært lite tid foran tv, men har nettop sett «Norges tøffeste» og det likte jeg godt! Tøffe jenter og gutter som ikke syter og klager, slik som i mange andre realityprogram. 

5.    Hvem inspirerer deg?

Jeg blir faktisk mest inspirert av meg selv og prøver å måle meg opp mot egne prestasjoner og ikke andres. Høres kanskje rart ut, men jeg tror mange sammenligner seg selv for mye med andre. Når det er sagt, så blir jeg veldig inspirert av folk som våger å gå sin egen vei og ikke gir opp ved motstand.

6.    Hvem vil du fremsnakke?

Åhh, jeg har så sinnsykt mange bra folk i livet mitt jeg kunne fremsnakke og kan ikke velge bare en. Men vil gjerne løfte frem alle skole- og barnehageansatte som tar vare på de viktigste vi har og som gjennom korona virkelig har stått på for å gi barna en trygg og mest mulig normal hverdag. #hverdagshelter 

7.    Hva angrer du mest på å ikke ha gjort her i livet?

Angrer på veldig lite heldigvis – for jeg er jo superfornøyd med der jeg endte opp! Men det må være at jeg ikke har vært i militæret, tror jeg hadde passet inn der. Drømmer om å delta på kompani Lauritzen;) 

8.    Hva er det villeste du har gjort?

Føler egentlig ikke jeg har gjort så mye «vilt» selv om jeg sikkert har det i andres øyne. Kanskje å takke ja til å bli med på programmet «Norges beste brannmann» på TVNorge.


Ønsker du å lese om Merrell sine nye tursko: Ny turkamerat fra Merrell


9.    Hvis du kunne velge mellom alle menneskene på jorda, hvem ville du helst ha bedt med ut på middag? Hvorfor?

Lars Monsen! Kul fyr som jeg hadde som forbilde når jeg var yngre! Men gjerne en middag på bål i skogen fremfor å spise på byen da.

10. Hvordan ville en perfekt dag for deg se ut?

Våkne opp i ei hytte på Vestlandet (gjerne uten strøm og vann) og nytt en god frokost med hele familien. Hatt en lang og fin fjelltur og lunsj på toppen. Sol, fjell og fjord. Sittet ute med bål til sola gikk ned med kvilepuls og gode samtaler.

Tusen takk Gunn, for ditt bidrag til 10 på topp med Trening.no

Ta gjerne turen innom Gunn på Instagram

Neste uke kommer en ny treningsprofil med sine 10 på topp med Trening.no