God helse og en sunn livsstil er nøkkelen

Skal jeg virkelig ha det bra og være den beste utgaven av meg selv, må jeg trene jevnlig, sier Kristin Aure. Her er hennes svar i 10 på topp med Trening.no

Kristine jobber til hverdags som sykepleier og online coach. Hun er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, i tillegg til at hun har grunnfag i ernæring og en bachelorgrad i sykepleie. Hun brenner for mat- og treningsglede og mener det er viktig å jobbe med seg selv fysisk og psykisk for å ha det godt på alle områder i livet. 

På bloggen til Kristin dedication.blogg.no vil du kunne få tips og råd om trening, mat og psykisk helse, sunne og gode oppskrifter. Hun har troen på at god helse og en sunn livsstil er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp.

Her svarer hun i 10 på topp med Trening.no

1. Hvorfor er trening viktig for deg?

Trening har vært en del av livet mitt siden jeg var barn. Med årene er trening og bevegelse bare blitt mer og mer viktig. Det er blitt av del av hvem jeg er og et av mine fundamenter i livet for både fysisk og psykisk trivsel og velvære. Trening er mitt fristed og min «psykolog». Et sted hvor jeg bare er, får ut tanker, negativ shit og henter inn positivitet og energi. Skal jeg virkelig ha det bra og være den beste utgaven av meg selv, må jeg trene jevnlig.

2. Hvilken treningsform liker du best?

Soleklart styrketrening.

3. Hvordan ser din treningsuke ut?

Dette avhenger av hvordan livet og uken ellers ser ut. Jeg er opptatt av at trening skal være er en del av livet mitt. Altså at det ER ikke livet mitt. Stort sett fokuserer jeg på å få inn 4 treningsøkter i uken. For tiden er det hjemmetrening, og da trener jeg stort sett fullkropp hver økt. Det siste året har jeg gjort minimalt med kondisjonstrening, da jeg ønsker å fokusere på styrketreningen og vektoppgang (jeg gikk en del ned i vekt etter noen operasjoner i januar 2020)

4. Hva er favorittserien din?

Jeg har akkurat sett ferdig Behind Her Eyes, som jeg falt pladask for. Sjangeren er thriller dama, som er akkurat det jeg elsker. En av de bedre seriene jeg har sett på lenge.

5. Hvem inspirerer deg?

Klisje, men jeg er nødt til å si mammaen min. Hun døde dessverre alt for ung og var syk lenge, men til tross for sykdom og en kropp som ikke fungerte, stilte hun alltid opp for andre, jobbet frivillig, stod iherdig på, prioriterte seg selv og gjorde det som gav henne glede. Det vil jeg også gjøre! Ellers så inspireres jeg av mennesker som tørr og gjøre sin greie og gå sin egen vei. Det finnes ikke noe kulere og mer sjarmerende enn å være den man er.

6. Hvem vil du fremsnakke?

Per Øystein Tovsen. Soleklart en av de smarteste innenfor teamet trening i Norge. Ja, mannen har en mastergrad i idrettsfysiologi og flere bachelorgrader, men det som gjør han unik er at han er lidenskapelig opptatt av temaet og er en real nerd (i positiv forstand) som alltid leser forskning, er nysgjerrig og holder seg oppdatert. Hver gang jeg lurer på noe angående meg selv eller mine online coaching kunder, er det han jeg går til for spørsmål, veiledning og hjelp.

7. Hva angrer du mest på ikke ha gjort her i livet?

Jeg er generelt en person som velger å se positivt på det det meste her i livet. Selv om jeg har opplevd mye vanskelig i livet og soleklart gjort en rekke feil, angrer jeg likevel ikke på dette. For det er alt dette sammensuriet som har gjort meg til den personen jeg er i dag. Og for å være ærlig, synes jeg den personen er sabla bra, slik at jeg ville ikke endret på noe.


Sjekk ut treningsprogrammet:

Maksimal Muskelvekst


9. Hvis du kunne velge mellom alle menneskene på jorda, hvem ville du helst ha bedt med ut på middag? Hvorfor?

Oj, dette er et vanskelig spørsmål. For tiden er jeg inne i en biohacking periode hvor jeg synes det er spennende med epigenetikk, miljøfaktorer, hormoner og hvordan vi kan optimalisere livene våre. Jeg tror derfor at jeg må si Dave Asprey. Jeg elsker innstillingen hans. Dave er ikke opptatt av utseende, kosthold og trening alene, men ser på helheten. Han vil optimalisere hele livsstilen for å leve optimalt og virkelig ha det bra. Målet hans er å leve til han blir 180 og jeg tror jeg kunne lært mange triks og tips av han.

10. Hvordan ville en perfekt dag for deg se ut?

Akkurat nå har jeg lyst til å se det å våkne opp på en strand langt vekk fra alt med covid. Skal vi ta en reel perfekt dag akkurat nå, vil jeg si å sove til jeg våkner av fuglekvitter og solskinn. Deretter ta en (koffeinfri) kaffe på verandaen mens jeg bare nyter og er takknemlig for livet. Så ville jeg laget en god frokost og tatt en treningsøkt. Resten av dagen ville jeg ha gjort det som føltes riktig, jobbet med mine onlinecoaching-kunder, vært med familie eller venner, tatt en tur ut, og avsluttet dagen med god mat i godt selskap, og gjerne et glass rødt. Egentlig er det slik en del dager ser ut for meg. Vi må tross alt skape det livet vi ønsker.

Tusen takk til Kristine, for ditt bidrag til 10 på Topp med Trening.no

Ta gjerne turen innom Kristine på Instagram

Neste uke kommer en ny treningsprofil med sine 10 på topp med Trening.no