Stine Næss-Hartmann – Jepp, she is all that!

Stine Hartmann har en imponerende morsom CV bak seg. I dag jobber hun som kommunikasjonsansvarlig og prosjektleder i Oslo Maraton og hun forteller mer sin egen karriere lenger ned – Men makan til inspirator og motivator skal du lete lenge etter!

Stine er med å arrangere en rekke treningscamper i både inn og utland og hun brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen eller å løpe et maraton!

Norges beste brannmann?

Gunn har trent styrke- og kondisjonstrening i mange år og til daglig jobber hun som brannmann og personlig trener. Tøffere dame skal du lete lenge etter! Bli bedre kjent med Gunn Narten her! Når Gunn jobber som Personlig Trener er mottoet hennes «Jeg kan ikke flytte fjell for deg, men vi kan klatre de sammen!»... Les mer »

For Halvor Lauvstad har hele livet handlet om trening

Halvor har trent og jobbet med trening hele livet, han sitter igjen med enorm kunnskap som han nå deler med barn og ungdom. Bli bedre kjent med Halvor Lauvstad her! Halvor vokste opp i Nord-Norge med familieturer og fotball som hovedaktiviteter. Militæret og deretter Idrettshøgskolen ble starten på en etter hvert lang treningsinteresse med kondisjon... Les mer »

Andrea Hegna – falt for Crossfit

Hun er aktiv på Instagram og ut i fra bildene har hun en svært aktiv livsstil. Bli bedre kjent med Andrea Hegna her! Andrea var i aktivitet fra ung alder og ble glad i både idrett og styrketrening. Treningsgleden har fulgt henne gjennom årene og frem til i dag. I den senere tid har hun... Les mer »

10 på topp med Suzanne Svanevik

Vi lanserer artikkelserien 10 på topp med Trening.no. Kjente treningsprofiler svarer på 10 spørsmål – slik at du kan hente tips, inspirasjon og treningsglede fra dem! Første kvinne ut i denne spalten er Suzanne Svanevik, en 25 år gammel trenings- og fitnessinfluenser fra Bergen. Suzanne lever etter livsmottoet «Live | Love | Lift». Sammen med... Les mer »