God helse og en sunn livsstil er nøkkelen

– Skal jeg virkelig ha det bra og være den beste utgaven av meg selv, må jeg trene jevnlig, sier Kristin Aure. Her er hennes svar i 10 på topp med Trening.no Kristine jobber til hverdags som sykepleier og online coach. Hun er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, i tillegg til at hun har grunnfag... Les mer »

Norges beste brannmann?

Gunn har trent styrke- og kondisjonstrening i mange år og til daglig jobber hun som brannmann og personlig trener. Tøffere dame skal du lete lenge etter! Bli bedre kjent med Gunn Narten her! Når Gunn jobber som Personlig Trener er mottoet hennes «Jeg kan ikke flytte fjell for deg, men vi kan klatre de sammen!»... Les mer »

For Halvor Lauvstad har hele livet handlet om trening

Halvor har trent og jobbet med trening hele livet, han sitter igjen med enorm kunnskap som han nå deler med barn og ungdom. Bli bedre kjent med Halvor Lauvstad her! Halvor vokste opp i Nord-Norge med familieturer og fotball som hovedaktiviteter. Militæret og deretter Idrettshøgskolen ble starten på en etter hvert lang treningsinteresse med kondisjon... Les mer »

10 på topp med Suzanne Svanevik

Vi lanserer artikkelserien 10 på topp med Trening.no. Kjente treningsprofiler svarer på 10 spørsmål – slik at du kan hente tips, inspirasjon og treningsglede fra dem! Første kvinne ut i denne spalten er Suzanne Svanevik, en 25 år gammel trenings- og fitnessinfluenser fra Bergen. Suzanne lever etter livsmottoet «Live | Love | Lift». Sammen med... Les mer »