- Dette gir utrolig fremgang

- Treningsformen er tidsbesparende slik at jeg kan bruke mindre tid på trening, men likevel nå målene mine, sier en av Norges beste innen funksjonell trening.

Kom i gang med høsttreningen

Sommeren er på hell og høsten er tiden for å brette opp ermene, stå på i studiehverdagen eller på jobb. Ut av sommerferieboblen skal vi, og da er det godt å få skikkelige rutiner på alle arenaer.

Slik trener du intervaller

Intervalltrening er effektive treningsøkter for å øke løpetempoet og raskere nå dine oppsatte mål. Her finner du en grunnleggende guide til intervalltreningens retningslinjer.

Bli bedre på fotballbanen med slyngetrening

Fotballsesongen er nå i full gang, og mange håpefulle spillere satser på å få en god sesong. Forhåpentligvis har det blitt gjort en god jobb i vinter. En utfordring gjennom sesongen er å få til å trene basistrening for å tåle belastningen for å unngå skader og legge grunnlaget for videre fremgang. Slyngetrening kan fungere utmerket til dette.

Få bedre effekt av annen trening med slyngetrening

Slyngetrening er relativt populært i Norge og benyttes blant annet av fysioterapeuter, innen idrett og på treningssentre. Sammenlignet med de fleste andre land har vi mye kunnskap om slyngetrening. Likevel ser man svært forskjellig bruk og dermed også effekt.