10 000 deltakere på Spinningens dag

Mandag 7.april markerte Aktivitetsalliansen Verdens helsedag med arrangementet Spinningens dag. Dette var en dag der hvem som helst kunne teste spinning gratis på treningssentre over hele Norge.  Målet var å få enda flere i bevegelse, og resultatet var overveldende.

Tren deg smart

Det finnes måter å forbedre hukommelse og andre kognitive funksjoner. En undersøkelse fra University of South Carolina viser at antall hjerneceller øker når du trener. Det kan resultere i at hjerne jobber raskere og mer effektivt i etterkant av fysisk trening.

Her er de mest populære treningslåtene blant nordmenn

Spotify avslører nå låtene som topper de treningsvilliges spillelister, basert på brukerdata fra 6,7 millioner spillelister på verdensbasis. Nordmenn har den siste tiden svettet mest til «Timber» av Pitbull ft Ke, «The Monster» av Eminem ft Rihanna og «Hey Brother» av svenske Avicii.

Del treningsbildene dine med oss!

 Har du funnet den mest fantastiske treningsløypa, fått nye, friske favorittsko eller funnet en løpesang du gjerne vil dele? Trening.no er nå på Instagram, og vi vil gjerne at du deler dine treningsrelaterte bilder med oss.

Sterkere rygg på 10 minutter

I "Sterk rygg på 10 minutter" delte vi det grunnleggende rygg-programmet for deg som ønsker mindre ryggsmerter og ikke har trent noe særlig før. ”Sterkere rygg på 10 minutter” er en progresjon og passer godt når du klarer øvelsene i grunnprogrammet eller om du har erfaring med trening fra tidligere. Disse to programmene danner fundamentet for styrkedelen av boka Frisk Rygg.