Heteslag

Heteslag er en tilstand med sterk økning i kroppstemperatur, som følge av at kroppens temperaturregulering ikke fungerer tilstrekkelig i varme omgivelser.

Tren deg smart

Det finnes måter å forbedre hukommelse og andre kognitive funksjoner. En undersøkelse fra University of South Carolina viser at antall hjerneceller øker når du trener. Det kan resultere i at hjerne jobber raskere og mer effektivt i etterkant av fysisk trening.

Her er de mest populære treningslåtene blant nordmenn

Spotify avslører nå låtene som topper de treningsvilliges spillelister, basert på brukerdata fra 6,7 millioner spillelister på verdensbasis. Nordmenn har den siste tiden svettet mest til «Timber» av Pitbull ft Ke, «The Monster» av Eminem ft Rihanna og «Hey Brother» av svenske Avicii.

«Nye Linn»

Nå er det ca. 2,5 måneder siden jeg sist la ut en artikkel her på trening.no.  Siden da har mye skjedd, og tiden har gått veldig raskt. 

Del treningsbildene dine med oss!

 Har du funnet den mest fantastiske treningsløypa, fått nye, friske favorittsko eller funnet en løpesang du gjerne vil dele? Trening.no er nå på Instagram, og vi vil gjerne at du deler dine treningsrelaterte bilder med oss.

Sterkere rygg på 10 minutter

I "Sterk rygg på 10 minutter" delte vi det grunnleggende rygg-programmet for deg som ønsker mindre ryggsmerter og ikke har trent noe særlig før. ”Sterkere rygg på 10 minutter” er en progresjon og passer godt når du klarer øvelsene i grunnprogrammet eller om du har erfaring med trening fra tidligere. Disse to programmene danner fundamentet for styrkedelen av boka Frisk Rygg.