Oslo maraton gjør deg lykkeligere

Trening gir oss overskudd. Selv om denne kunnskapen er velkjent for de fleste av oss, sliter mange med å trene regelmessig.– Sett deg et mål for å holde motivasjonen oppe, anbefaler Oslo Maraton.

36 uker til en ny kropp: del 5

På dag 3 av programmet fokuserer vi på knedominante øvelser. Isolasjonsøvelser utføres først og rekkefølgen er som mye annet i dette programmet litt annerledes enn vanlig. Som nevnt er dette for å styrke svake kjeder for å kunne trene tyngre og tøffere senere.

Heteslag

Heteslag er en tilstand med sterk økning i kroppstemperatur, som følge av at kroppens temperaturregulering ikke fungerer tilstrekkelig i varme omgivelser.

Tren deg smart

Det finnes måter å forbedre hukommelse og andre kognitive funksjoner. En undersøkelse fra University of South Carolina viser at antall hjerneceller øker når du trener. Det kan resultere i at hjerne jobber raskere og mer effektivt i etterkant av fysisk trening.

Her er de mest populære treningslåtene blant nordmenn

Spotify avslører nå låtene som topper de treningsvilliges spillelister, basert på brukerdata fra 6,7 millioner spillelister på verdensbasis. Nordmenn har den siste tiden svettet mest til «Timber» av Pitbull ft Ke, «The Monster» av Eminem ft Rihanna og «Hey Brother» av svenske Avicii.

«Nye Linn»

Nå er det ca. 2,5 måneder siden jeg sist la ut en artikkel her på trening.no.  Siden da har mye skjedd, og tiden har gått veldig raskt.