Bli med Stine Hartmann på en inspirerende treningstur!

Uansett hvilket treningsnivå du er på, vil du komme hjem full av energi, treningslyst og motivasjon! Stine Hartmann skal spre treningsglede på vår Training Camp i Portugal til høsten!

Trening.no og Springtime Travel inviterer til en morsom og intensiv Training Camp med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker!

BESTILLINGEN ER ÅPEN – FORTSATT LEDIGE PLASSER
Bli med på en uforglemmelig treningsreise til Monte Gordo, Portugal. Programmet er bredt, med stor variasjon i økter, og du styrer selv intensiteten.

UKE 43 | 20. – 27. OKTOBER 2018

  • Nybegynner eller elitemosjonist; vi har trening for alle nivåer
  • Tren og omgås med våre dyktige ledere og de andre deltakerne
  • Veksle treningsøktene med å nyte solen, stranden, god mat – og det at du har et herlig avbrekk på den nydelige Algarvekysten.

Uansett hvilke aktiviteter du velger på din reise, sørger vi for at din reiseveske hjem er fylt med latter, nye bekjentskaper, stølhet og ny energi.

Stine Hartmann (32) er med som en av våre inspirerende og dyktige instruktører. Hun jobber som instruktør ved treningssenteret Barry´s Bootcamp i Oslo, og har i en rekke år jobbet med treningscamper i inn og utland. Hun er en aktiv løper, inne som ute. Hun er også kjent fra TV-programmet Farmen, og har vært prosjektleder for treningsbladet KK Sporty. Hun elsker dessuten å inspirere folk til aktivitet gjennom sin Instagram: @stine.hartmann og Snapchat-konto: stinita. Hennes treningsmotto? #jobbepå. Vi gleder oss til å jobbepå med Stine!

ULIKE TEMAER – ALLTID SAMME, OMFATTENDE GRUNNTILBUD
Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Les mer om Training Camp her…