Om oss

Trening.no er et nettsted for deg som søker informasjon om treningsnyheter, treningstips, styrketrening, utholdenhetstrening, kosthold og motivasjon.

Våre artikkelforfattere har idrettsfaglig, helsefaglig og/eller journalistisk utdannelse.

Vårt mål er å bringe balansert informasjon til alle som trener eller har interesse for trening.

Trening.no er eiet 75% av Activity Holding og 25% av Tom Stiansen AS, og har som mål å være norges ledende treningsnettsted. Årlig er rundt 1,2 millioner unike brukere innom nettsiden, og vi har over 90.000 følgere på facebook.

Våre artikkelforfattere

Eivind Bye

Eivind Bye

Ansvarlig redaktør

eivind@trening.no

Redaktør for trening.no. Trenerkurs og aktiv i mange idretter. Mer enn 20 års fartstid som redaktør for ulike trenings- og idrettstitler, både på papir og digitalt.

Treningsinteresser: NM-gull i volleyball og innendørs roing. Nå aktiv mosjonist i styrkerommet, på sykkel og med løpesko.

Treningsråd: Treningen blir ikke enklere. Det er du som blir bedre.

Artikler skrevet av Eivind Bye

Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Redaktør vintersport

eirik@trening.no

Redaktør vintersport for trening.no. Tidligere aktiv langrennsløper, nå langrennstrener og skismører for tolvte året på rad. Redaktør for ulike trenings- og idrettstitler de siste tre årene.

Treningsinteresser: Langrenn, rulleski, løping, styrke og sykling - det meste som er relevant for en langrennsløper. Og fotball selvfølgelig.

Treningsråd: Uansett ambisjonsnivå: Sett deg et mål og ta konsekvensene av det!

Artikler skrevet av Eirik Lund Røer

Melina Meyer Magulas

Melina Meyer Magulas

melina.magulas@magnatcenter.no

Master Idrettsvitenskap, Idrettsfysiologi og biomekanikk, Norges Idrettshøgskole.

Artikler skrevet av Melina Meyer Magulas

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine Thomsen

evakatrine.th@gmail.com

Studerer master i Idrettspsykologi og Coaching ved NIH. Utdannet personlig trener og foreleser ved NIH Fitness, og jobber som gruppetreningsinstruktør ved Elixia Colosseum, i SiO Athletica og i Ving Norge AS. Lever for å spre trenings- og danseglede!

Treningsinteresser: Dans, sprangridning, styrke, yoga, skadeforebyggende trening, leken og funksjonell trening utendørs.

Treningsråd: Finn din egen og unike bevegelsesglede gjennom varierte, kreative og lekne treningsformer! Det aller viktigste for fremgang, er glede og mestring!

Artikler skrevet av Eva Katrine Thomsen

Fredrik Gyllensten

Fredrik Gyllensten

fredrik@trening.no

Performance Coach på Magnat Center i Oslo. Spesialitet innenfor styrketrening, og jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å øke sin styrke og/eller muskelmasse. Jobber også veldig mye med idrettsutøvere innenfor grenene vektløfting, styrkeløft og crossfit.

Artikler skrevet av Fredrik Gyllensten

Erlend Vada

Erlend Vada

erlend_vada@hotmail.com

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøskole. 10 års erfaring som personlig trener ved Elixia Colosseum. Har forelest og sensurert for NIH fitness siden 2008. Tidligere bakgrunn som friidrettsutøver med 11 NM deltakelser og flere NM medaljer. Er treningsekspert i Antidoping Norge sin ekspertpanel.

Treningsinteresser: Styrketrening og sleggekasting på mosjonsnivå. Opptatt av å holde seg i nogenlunde form på tross av en hektisk småbarnstilværelse.

Treningsråd: Trening er ikke rakettforskning. «Keep It Simple»

Artikler skrevet av Erlend Vada

Steinar Ekren

Steinar Ekren

steinar.ekren@trening.no

Personlig trener med utdanning innen kronisk smerte og prestasjons mot toppidrett, og artikkelfor-fatter kjent fra Alan Aragon’s Research Review, Iron Man Magazine Norge og Healthy Living, Heavy Lifting. Driver Melhus Personlig Trening utenfor Trondheim. Samarbeidspartner i Rehabtrening.no

Artikler skrevet av Steinar Ekren

Elisabeth Innselset

Elisabeth Innselset

Idrettsjournalist

elisabeth@trening.no

Cand.polit med hovedfag i idrett fra NTNU. Idrettslærer ved videregående og høyskole. Har jobbet i treningssenterbransjen siden 1996. Elisabeth Innselset er høgskulelektor i idrett ved Høgskulen i Volda.

Treningsinteresser: Gruppeaktiviteter treningssenter, styrketrening med vekter, fjellturer sommer og vinter, jogging.

Treningsråd: Summen av sunt kosthold og en aktiv livsstil gir deg økt livskvalitet. Du må selv gjøre en innsats for å få mer energi og overskudd. Tren variert, jevnlig og målrettet. "Have fun"!

Artikler skrevet av Elisabeth Innselset

Even Rotevatn

Even Rotevatn

Fagområde styrke

even@trening.no

Cand.polit fra NTNU med hovedfag i idrett. Idrettslærer på videregående og høyskole og jobbet i treningssenterbransjen siden 1995.

Treningsinteresser: Styrketrening med vekter, løping, rulleski og fjellturer sommer og vinter.

Treningsråd: Tenk langsiktig og vær tålmodig. Innsats over tid gir resultater!

Artikler skrevet av Even Rotevatn

Barbro Sætha

Barbro Sætha

barbro@trening.no

Bachelor i ernæringsfysiologi (2015), sertifisert personlig trener, Norges Idrettshøyskole (2011). Jobber som ernæringsrådgiver, personlig trener, gruppeinstruktør, løping og styrke, foredragsholder og skribent.

Treningsinteresser: Langrennsløper

Treningsråd: Finn aktiviteter du liker å holde på med. Litt er bedre enn ingenting og det trenger ikke gjøres komplisert.

Artikler skrevet av Barbro Sætha