Gå ned i vekt uten å telle kalorier

Å telle kalorier kan være et verdifullt verktøy for å oppnå et kaloriunderskudd om en ønsker å holde seg vektstabil, gå ned i vekt eller opp i vekt. Det er likevel ikke for alle.

Hva gjør deg overvektig?

Du har fulgt en oppsatt plan over tid, men plutselig er vekten tilbake til normalen. Kanskje også høyere enn noen gang. Hva gjør du?

Slik går du ned i vekt uten en diett

Veldig mange ønsker å gå ned i vekt, men synes det er vanskelig å følge en diett over tid. Spørsmålet blir da om det er mulig å gå ned i vekt, uten å følge en diettplan slavisk?

Vektnedgang etter fødsel

Du har vært gravid i over ni måneder, gjennom tre trimestre og store forandringer skjer med kroppen. Er det ikke sprøtt å tenke på hvor kul kroppen er som kan produsere helt nye liv og tilpasse seg hva det måtte være av endringer som følge av det?

Gjør sukker deg tjukk?

Sukker bør ikke gå på bekostning av bra mat som gir kroppen det den trenger av næringsstoffer, men det er også viktig å ufarliggjøre dets rolle i overvektproblematikken.

D-vitamin er et supervitamin!

Det er mørketid og eksponeringen for lys, for ikke å snakke om direkte sollys, er liten. I denne perioden er det ekstra viktig å sørge for at du møter anbefalingene for D-vitamin. Her kan du lese om hvorfor og hvordan!

10 grep for sunt kosthold

Et kosthold med både karbohydrater, protein og fett er bra for deg som trener. Her er ti tips til hvordan du kan få et godt og sunt kosthold.

Møt julematen med god samvittighet

Desember måned er i gang. Vi nærmer oss julen med stormskritt. Det meste med høytiden forbinder vi med kos og hygge, men mange forbanner seg over at kroppsvekten stiger som følge av at kosen kanskje sklir litt ut. Kan færre, men større måltider løse noe av problemet?

Mange fordeler med Vitamin D

Vitamin D mangel har vært linket til en rekke sykdommer og helseplager. Finn ut hvorfor du bør være nøye med å få i deg tilstrekkelig vitamin D.

Sukker eller kunstig søtning?

Nordmenn få i seg om lag 70 kg sukker i året. Det er en kraftig økning de siste årene. Brus er en av flere store bidragsytere. Hva vet vi egentlig om kunstig søtning? Er det vi har fått høre myter som ikke stemmer? Finnes det bevis for å kunne si at aspartam er farlig for mennesker?